25. World Scout Jamboree - Sør-Korea 2023

Jamboree  Sør-Korea
01. - 12.
Dato: 01 aug - 12 aug, 2023
Bli med på neste World Scout Jamboree i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

The World Scout Jamboree er et verdensarrangement som siden 1907 arrangeres hvert fjerde år i ulike land.
The World Scout Jamboree er for speidere i alderen 14 til 17 fra hele verden, og hvert land deltar med sin egen kontingent.

Neste World Scout Jamboree finner sted i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

Bli med

Å være med i den norske kontingenten er en langsiktig forpliktelse. Deltakerne deltar i aktiviteter før arrangementet med andre norske speidere, før de reiser til hovedarrangementet sommeren 2023.

Å delta på World Scout Jamboree har også en økonomisk side, så det er lurt å begynne å tenke på hvordan man kan finansiere dette eventyret.

Ledere og Rovere som ikke er en del av kontingenten kan søke om å delta som internasjonal stab (IST).

Informasjon

Speidere må være født mellom 22. juli 2005 og 31. juli 2009 for å være i deltakeralder til jamboreen i Sør-Korea.
Er man født senere enn dette, må man vente til jamboreen i 2027, og er født før dette, kan man søke om å være IST-er (internasjonal stabsmedlem), i troppsledelse eller i den norske kontingentstaben.

Prisen for å delta på jamboreen er ennå ikke bestemt, men vi oppfordrer alle som ønsker å delta, til å begynne å spare.

Mer informasjon om påmelding kommer senere.

Har du spørsmål, kan du sende dem til Eirik (SST), eirik@speiding.no, eller til Venusia (FK), vv@speiding.no

Nettsiden til arrangøren.