25. World Scout Jamboree - Sør-Korea 2023

Målgruppe: Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Deltageravgift: 39 000 kr for speidere i tropp
Type: Internasjonalt
Bli med på neste World Scout Jamboree i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

The World Scout Jamboree er et verdensarrangement som siden 1907 arrangeres hvert fjerde år i ulike land, for speidere i alderen 14 til 17 fra hele verden, og hvert land deltar med sin egen kontingent. Neste World Scout Jamboree finner sted i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

Bli med!

Å være med i den norske kontingenten er en langsiktig forpliktelse. Deltakerne deltar i aktiviteter før arrangementet med andre norske speidere, før de reiser til hovedarrangementet sommeren 2023.
Å delta på World Scout Jamboree har også en økonomisk side, prisen for den norske deltakelsen er 39 000 kr for speidere i tropp (se Jamboree.no for mer info).
Vi oppfordrer alle som ønsker å delta, til å begynne å spare og begynne å tenke på hvordan man kan finansiere dette eventyret.
Ledere og Rovere som ikke er en del av troppsledelsen kan søke om å delta som internasjonal stab (IST).

Påmelding og frister

World Scout Jamboree 2023 er for speidere som er født mellom 22. juli 2005 og 31. juli 2009.
Er man født senere enn dette, må man vente til jamboreen i 2027, og er født før dette, kan man søke om å være IST-er (internasjonal stabsmedlem), i troppsledelse eller i den norske kontingentstaben.

For å delta må det sendes inn en søknad hvor den som søker forteller om sin speiderbakgrunn og motivasjon for å bli med oss. Søknadsprosessen skjer gjennom Norges speiderforbunds medlemssystem Min speiding.

Fristen for deltakere og IST er 15. januar 2022
OBS! Fristen for troppsledelse er 1. desember 2021 - sjekk info for IST troppsledelse og på Jamboree.no

Mer informasjon finner du på nettsiden Jamboree.no
Her kan du lese 1. nyhetsbrevet om World Scout Jamboree 2023 som PDF, med info om deltakelse, pris, osv.

Har du spørsmål, kan du sende dem til kontingentledelsen på info@jamboree.no eller til
Venusia (sekretariatet).

Den Norske kontingenten er også på Facebook og Instagram