25. World Scout Jamboree - Sør-Korea 2023

01. - 12.
Dato: 01 aug. - 12 aug., 2023
Deltageravgift: cirka 40 000 kr for speidere i tropp
Bli med på neste World Scout Jamboree i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

The World Scout Jamboree er et verdensarrangement som siden 1907 arrangeres hvert fjerde år i ulike land.
The World Scout Jamboree er for speidere i alderen 14 til 17 fra hele verden, og hvert land deltar med sin egen kontingent.

Neste World Scout Jamboree finner sted i Saemangeum, Sør-Korea 1.-12. august 2023.

Bli med

Å være med i den norske kontingenten er en langsiktig forpliktelse. Deltakerne deltar i aktiviteter før arrangementet med andre norske speidere, før de reiser til hovedarrangementet sommeren 2023.

Å delta på World Scout Jamboree har også en økonomisk side, så det er lurt å begynne å tenke på hvordan man kan finansiere dette eventyret.

Ledere og Rovere som ikke er en del av troppsledelsen kan søke om å delta som internasjonal stab (IST).

Informasjon

Speidere må være født mellom 22. juli 2005 og 31. juli 2009 for å være i deltakeralder til jamboreen i Sør-Korea.
Er man født senere enn dette, må man vente til jamboreen i 2027, og er født før dette, kan man søke om å være IST-er (internasjonal stabsmedlem), i troppsledelse eller i den norske kontingentstaben.

Prisen for den norske deltakelsen blir cirka 40 000 kr for speidere i tropp (se 1. Nyhetsbrev under for mer info). Vi oppfordrer alle som ønsker å delta, til å begynne å spare.

World Scout Jamboree 2023 er for speidere som er født mellom 22. juli 2005 og 31. juli
2009.

For å delta må det sendes inn en søknad hvor den som søker forteller om sin
speiderbakgrunn og motivasjon for å bli med oss. Søknadsprosessen skjer gjennom Norges
speiderforbunds medlemssystem Min speiding.

Dere kan søke om deltakelse her.
OBS! Fristen for troppsledelse er 1. desember 2021 og fristen for deltakere og IST er 15. januar 2022

Her kan du lese 1. nyhetsbrevet om World Scout Jamboree 2023 som PDF, med info om deltakelse, pris, osv.

Har du spørsmål, kan du sende dem til kontingentledelsen på info@jamboree.no eller til
Venusia (sekretariatet) på vv@speiding.no

Den Norske kontingenten på Facebook og Instagram