Meny

Agenda 2021: Nasjonal roverleir

Rovere på leir
10. - 31.
Jul
Dato: 10 jul - 31 jul, 2021
Sted: Tredal speidersenter, Hvaler
Påmeldingsfrist: 01.04.2021
Det blir nasjonal roverleir i 2021! Med program godt plantet i Agenda-konseptet og med en meget giret prosjektgruppe bak rattet, ligger det an til at landets rovere endelig får litt etterlengtet roverpåfyll til sommeren.

Agendas roverleir blir en del av Agenda-konseptet. Selv om grupper og kretser arrangerer leir flere steder rundt omkring i hele landet ønsker vi å samle så mange rovere i Norge som mulig til en felles roverleir på Tredalen. Hvordan vi skal klare det får du vite mer om under, eller på nettsiden vår (https://agenda2021.no/roverleir/).

Praktisk info om sommerens roverleir:

  • Hvor: På Tredalen speidersenter i skjærgården på idylliske Hvaler.

  • Hvem: Alle rovere i Norges speiderforbund

  • Når: 10. – 31. juli 2021.
    For å kunne få med flest mulig rovere gitt situasjonen deles leiren opp i tre like roverleiruker fra 10. – 17. juli, 17.-24. juli og 24.- 31. juli.

Ønsker du å delta på roverleir?
Enten som deltaker eller stab, kan du melde deg på i min.speiding.no når påmeldingen åpner 1. februar. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Påmeldingen stenger: 1. april 2021

Når du melder deg på vil det være tre separate påmeldinger – en for hver leiruke. Hver deltaker må melde seg på selv, men du må blant annet oppgi hvilket roverlag du tilhører slik at de fra samme gruppe blir plassert sammen under leiren.

Bli med i en av roverleirens etater!
Er du interessert i å gjøre leirsommeren litt ekstra spennende? Bli med i en av roverleirens etater og få kjenne på ansvar og mestring! Les mer her. (https://agenda2021.no/helteutlysninger/)

Se mer info om roverleiren samt info om hvordan smittevern håndteres på https://agenda2021.no/roverleir/

 

Foto: Kristian Lauvdal Strøm

Del saken

06. - 06.
Jan
13. - 13.
Jan

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv