Åpen påske på Solstølen

Dato: 13 apr - 22 apr, 2019
Sted: Solstølen, Haugastøl
Målgruppe: Bevere, Småspeidere, Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Deltageravgift: kr 250 per person per døgn (fullpensjon)
Vi ønsker igjen velkommen til åpen påske! Solstølen er forbundets stemningsfulle fjellhytte bygd i 1928 på Haugastøl, ved foten av Hardangervidda. Den ligger vakkert til i supert turterreng.

Du kan komme alene, ta med deg en gjeng, bli én natt, eller hele påsken om du vil. Vertskapet Birdy, Iver, Ronja (4) og Storm (8) stiller med relativt godt humør, varm hytte, frokost, middag, og selvfølgelig kaffe og Solstølenvafler i solveggen. Vi samarbeider om matlaging og oppvask. Speidere under 16 år er hjertelig velkomne men må ta med seg egen leder på tur. Aktiviteter og turer planlegger du som du selv vil, og gjerne eller sammen med andre før et slag Ludo foran peisen om kvelden.

Hytta åpner lørdag 13. april, men det er mulig å ankomme fra fredag kveld etter avtale. Siste avreisedag er mandag 22.april. Det er nå brøytet vei helt ned til døra om du kommer med bil, men ta mye heller tog til Haugastøl og gå på ski over isen. Du kan lese mer om Solstølen her.

Du må ta med egen sovepose/sengetøy/lakenpose og personlig utstyr. Pris kr 250 per person per døgn (fullpensjon). Barn mellom 4 og 12 år koster kr 150 og barn under 4 år betaler ingenting.

Booking og spørsmål sendes til Birdy på birdy@speiding.no

Vi satser på masse liv og vaffelrøre i påsken og håper å se deg i solveggen!

Visespeidersjef
Birgitte Schiøll Heneide
  • Medlem av arbeidsutvalget
  • Styremedlem Speidernes fellesorganisasjon (SPF)