Barnas Camp Villmark 2018

Logo barnas camp villmark
06. - 08.
Apr
Dato: 06 apr - 08 apr, 2018
Sted: Lillestrøm
Målgruppe: Bevere, Småspeidere, Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Deltageravgift: Gratis med speiderskjerf
Prosjektleder: Fredrik Rossow
Type: Nasjonalt arrangement
Norges varemesse avholder Camp Villmark fredag 6. april til søndag 8. april 2018. Norges speiderforbund har takket ja til å arrangere «Barnas Camp Villmark» igjen etter suksessen og de positive erfaringene fra 2017.

Det er flere måter grupper, roverlag og enkeltpersoner kan delta på Barnas Camp Villmark på – alt fra å være besøkende, til å bidra i staben. Vi planlegger blant annet å reise et imponerende speiderbyggverk ved hjelp av pionering på Barnas Camp Villmark - et morsomt og utfordrende prosjekt for rovere å være med på, både under planleggingen og byggingen.

Vil du være med å gjennomføre Barnas Camp Villmark? Meld deg på her.

Det å ta ansvar for aktiviteter på campen gir god ledertrening for både patruljeførere og rovere, og mulighet for å få erfaring i å veilede andre. Å gjøre Barnas Camp Villmark til et roverprosjekt, eller å legge en patruljetur med overnatting til Barnas Camp Villmark, er to av mange muligheter. Tilbakemeldingene fra dem som var med i fjor er veldig positive!

Vær oppmerksom på at det er tillatt for de besøkende å ta med hund inn på Camp Villmark, så er du allergisk mot menneskets beste venn, er ikke dette det beste stedet for deg.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med prosjektleder Fredrik Rossow: fredrik.rossow@gmail.com.

Her er sitater fra noen av dem som hjalp til på Barnas Camp Villmark 2017:

Susanna Rossow_web.jpg

 

Susanna Rossow, Nes-Årnes speidergruppe, 17 år

– Barnas Camp Villmark var en utrolig bra helg! Det var kjempe morsomt å bidra hele helgen, selv om jeg måtte opp klokka sju om morgningen, men det var virkelig verdt det! Det var en fin måte å møte andre speidere på, så jeg anbefaler alle som kan å være med.

 

Joakim Foss.png

 

Joakim Foss, Skedsmo speidergruppe, 20 år
– Jeg syns det var kjempegøy, vi fikk vist fram speiding på en stor messe og vise hva som er bra med det og hjelpe andre i speideraktiviteter. Jeg syntes det var et kjempebra opplegg. Vil definitivt anbefale det videre.

 

Mai Fen Fogelstrand Foto Georg Olav Arnfinsen_web.jpg

 

Mai Fen Fogelstrand, Nes-Årnes speidergruppe, 18 år

– Jeg vil anbefale alle å delta på Barnas Camp Villmark, fordi du får hele speideren under ett tak! Samtidig kan du kan møte nye og gamle venner. Alt som er speiding er representert.

Del saken

01. - 30.
Apr

Speideraksjonen 2018

Sted: Hele landet
06. - 08.
Apr
14. - 14.
Apr

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen