Barnas Camp Villmark 2019

logo for barnas camp villmark
26. - 28.
Apr
Dato: 26 apr - 28 apr, 2019
Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm
Målgruppe: Bevere, Småspeidere, Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Deltageravgift: Gratis for alle med speiderskjerf!
Type: Nasjonalt arrangement
Camp Villmark er en messe for alt innen jakt, fiske og friluftsliv som arrangeres hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm. Som tidligere arrangerer vi Barnas Camp Villmark, og håper mange speidere og ikke-speidere tar turen!

Barnas Camp Villmark; en egen speiderleir med masse spennende opplevelser for unge villmarkinger. Alle speidere som møter opp med speiderskjerf, kommer gratis inn!

I en egen rundløype på Barnas Camp Villmark kan barna prøve å slå gnister med tennstål, kaste livline, øve på førstehjelp, spikke og lære om pionering sammen med speiderne. Eller hva med innendørs kanopadling? Alt dette, og mer til, finner du på Barnas Camp Villmark.

For å gjennomføre arrangementet trenger vi hjelp av frivillige! 
Vil du bistå med rigging eller stå på stand? Gå inn på skjemaet her for å melde deg på!

Joakim Foss.png

Joakim Foss, Skedsmo speidergruppe

– Jeg syns det var kjempegøy å være med! Vi fikk vist fram speiding på en stor messe og vise hva som er bra med det og hjelpe andre i speideraktiviteter. Jeg syntes det var et kjempebra opplegg. Vil definitivt anbefale det videre.
 

Morten Kolbu_edited_0.jpg

Morten Kolbu, Rælingen speidergruppe 

– Barnas Camp Villmark er en utrolig bra arena for å vise frem at vi lar barn lære barn. Samtidig får vi vist fram en del aktiviteter som er i speideren. Kanopadling, kniv og øks er det mange som ikke har prøvd før. 
 

Hou Jin.jpg

Hou Jin Chan, 1. Eidsvoll Speidergruppe

– Barnas Camp Villmark gir deg muligheten til å bidra med noe stort. Du får direkte kontakt med unge mennesker som kanskje har samme interesse, men som ikke har hatt muligheten til prøve ut de forskjellige aktivitetene tidligere. Man lærer dessuten veldig mye og får brukt speiderkunnskapene i praksis, både ved å utføre oppgaven og til å ta ansvar og passe på de som prøver ut aktivitetene.

Del saken

13. - 22.
Apr
23.
Apr

St. Georgsdagen 2019

Sted: Hele landet
25.
Apr

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen