Barnas Camp Villmark

logo for barnas camp villmark
26. - 28.
Apr
Dato: 26 apr - 28 apr, 2019
Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm
Målgruppe: Bevere, Småspeidere, Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Deltageravgift: Gratis for alle med speiderskjerf!
Type: Nasjonalt arrangement
Camp Villmark er en messe for alt innen jakt, fiske og friluftsliv som arrangeres hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm. Som tidligere arrangerer vi Barnas Camp Villmark, og håper mange speidere og ikke-speidere tar turen!

Barnas Camp Villmark; en egen speiderleir med masse spennende opplevelser for unge villmarkinger. Alle speidere som møter opp med speiderskjerf, kommer gratis inn!

I en egen rundløype på Barnas Camp Villmark kan du prøve å slå gnister med tennstål, kaste livline, øve på førstehjelp, spikke og lære om pionering sammen med speiderne. Eller hva med innendørs kanopadling? Alt dette, og mer til, finner du på Barnas Camp Villmark.

De fleste aktivitetene er lagt opp som en rundløype, og passer for barn i alle aldre. De som fullfører rundløypa, får en liten premie som minne om besøket hos speiderne, og ikke minst – du får lære noe nytt og morsomt! I lavvoen på Barnas Camp Villmark er alle barn og voksne velkomne til å ta en pust i bakken, slå av en prat og få vite mer om speidertilbudet til barn og unge.

Du kan lese mer på nettsidene til Camp Villmark.

Joakim Foss.png

Joakim Foss, Skedsmo speidergruppe, 20 år
– Jeg syns det var kjempegøy, vi fikk vist fram speiding på en stor messe og vise hva som er bra med det og hjelpe andre i speideraktiviteter. Jeg syntes det var et kjempebra opplegg. Vil definitivt anbefale det videre.

Del saken

16. - 18.
Nov

Roverstevnet 2018

Sted: Østlandet
23. - 25.
Nov
07. - 09.
Dec

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen