<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Emnekurs sjø 2024

Seilbåter og hav
24. - 26.
May
Dato: 24 mai - 26 mai, 2024
Målgruppe: Speidere i tropp
Deltageravgift: 1000
Type: Nasjonalt arrangement, Kurs
Årets emnekurs i sjøspeiding arrangeres av 7. Kristiansand sjø. Temaet for kurset blir bruk og vedlikehold av motor samt navigasjonstrening. Kurset er for rovere og ledere i sjøspeidergrupper og eventuelle andre sjøinteresserte.

Årets emnekurs i sjøspeiding arrangeres av 7. Kristiansand sjø. Arena for kurset blir i Terneviga sjøspeidersenter noen kilometer vest for Kristiansand sentrum. 

 

I sjøspeidermiljøet i Kristiansand har vi noen av Norges beste motorfolk. Geir Skuland og Tommy Liane er trollmenn på området. Vi vil derfor gjennom helgen ha fokus på bruk og vedlikehold av motor. Her vil du lære alt du trenger å vite om hvordan de forskjellige motorene fungerer, hva som må passes på, feilsøking og vedlikehold. Kurset blir en blanding av teori og praksis. Emnekurset blir knyttet opp mot merkene Første- og Annenmaskinist og vil dekke all teori i merkene.

 

I tillegg blir det navigasjonstrening og praktisk øvelse i skjærgården med Einar Øslebye som i en mannsalder har holdt kurs i emnet.

 

Her er det bare å glede seg! 

 

Forkunnskaper: Ingen spesielle, men du må være interessert rover eller leder i en sjøspeidergruppe. 

 

Reise

Gruppene arrangerer selv reise til Terneviga. Hvis du kommer med kollektivtrafikk til Kristiansand, ta kontakt, så kan vi se om vi kan hjelpe med transport til Terneviga. Vi oppfordrer sterkt til samkjørsel. 

 

Påmelding: Gruppevis påmelding på min.speiding.no

Påmeldingsfrist: Kurset er fullt!

Pris for kurset: Avklares

Maks antall deltagere: 20 stk. 

 

Program og praktisk info sendes til deltagere når vi nærmer oss kurset. Se kurset i Min speiding.

 

Vi gleder oss til å se dere!

 

Hilsen kurskomiteen