Felles Roverfemkamp 2021

Deltageravgift: 250 kr
Påmeldingsfrist: 30.08.2021
Type: Nasjonalt arrangement
Nå må alle rovere trene seg opp gjennom sommeren fordi nå skal Norges Speiderforbund og KFUK og KFUM-speiderne arrangere felles roverfemkamp for første gang. Konkurransen vil foregå i Trøndelag som fra før har et godt samarbeid på tvers av forbundene.

Dato: 17-19.september

Sted: Røstad, Levanger

Målgruppe: Rovere (født 05 til og med 26 år)

Påmelding: Åpen, frist 31. August. Gjennom NSF sitt medlemssystem (link for KM: https://min.speiding.no/activities/view/2665)

Pris: Kr 250 for deltager, kr 150 for supporter, kr 100 for stab.

Roverne får prøve seg i grenene orientering, Valgfri oppgave, hemmelig oppgave, teoretisk kunnskap og hinderløype. Konkurransen foregår med lag dannet av tre rovere.

SE REGLEMENT FOR FELLES FEMKAMP HER

Konkurransen:

Hvert deltakende lag stiller med tre deltakere, hvor deltakerne selv bestemmer kjønnsfordelingen og om man vil blande på tvers av forbund. Deltakerne på arrangementet må være rovere, altså kan man delta fra det året man fyller 16 og til man fyller 26 år. Det er ikke noen maksimal totalalder for hele laget slik Norges Speiderforbund har brukt å ha før. Det blir skrevet et nytt felles reglement. Dette reglementet blir veldig likt som de eksisterende roverfemkampreglementene til både KM og NSF. Vi har planer om å publisere reglementet i løpet av uke 34.

Litt informasjon om plassen:

Røstad i Levanger er en nydelig plass for roverfemkamp: Vi har togstasjon, butikk, flat åker, fin natur, ny skole, og mye mer.

Det er også relativt greit å komme seg til Røstad: Man kan ta tog til Røstad stasjon. Røstad stasjon ligger 52 minutter nord for Trondheim Lufthavn. Det går også an å kjøre til Røstad. Vil man være litt kul kan man ta båt til Levanger gjestehavn, og om man vil være skikkelig kul så kan vi sikkert skaffe helikopterlandingsplass også.

Program:

11:00 Hinderløype

14:30 Avslutning

Prosjektgruppa

Prosjektgruppa er også på plass (“lokalkomite” for KM-rovere). I prosjektgruppa har vi 8 medlemmer med hvert sitt ansvarsområde. Gruppa består av erfarne rovere som bor i trøndelag nå, og det er en god balanse mellom KM og NSF-medlemmer.

Hovedansvarlig er Caroline Skogaker (NSF) og Erik Steinvik (KM)

Gjør dere klare til tidenes Roverfemkamp med både grønne og grå skjorter.