Meny

Fjellsporthelg

telt på fjellet
30. - 01.
Aug / Sep
Dato: 30 aug - 01 sep, 2019
Sted: Glitterheim, Jotunheimen
Målgruppe: Ledere, Rovere
Påmeldingsfrist: 22.08.2019
Type: Nasjonalt arrangement
Nettverk for friluftsliv inviterer alle friluftslivsinteresserte rovere og ledere til en helg fylt med alt av friluftsliv til fjells!

Fjellsporthelgen går i år til Glitterheim i Jotunheimen. Det tar drøyt 2 timer å gå fra parkeringen og inn. De som ønsker det kan sove ved parkeringen fredag og gå inn lørdag morgen eller gå inn fredag kveld.

Det er mange fine turmål i området som Veobrean og toppene rundt, Glittertinden og Trollsteineggje. Planen er en lenger tur på lørdagen og en kort på søndag. Hvor vi går avhenger av hva deltagerne ønsker.  Det er også mulig å dele seg i ulike grupper. 

Alle rovere og ledere, både fra NSF og KFUM-KFUK, kan bli med. Du trenger ikke kjenne noen eller ha vært med på nettverksarrangementer tidligere. Du trenger heller ikke ha masse erfaring fra høyfjellet. De som har det lærer villig bort, og ut over det legger vi opp til tur etter evne.

For de som ønsker å gå på bre krever det at de har deltatt på brekurs tidligere. Alt breutstyr kan lånes av nettverket, skriv gjerne i påmeldingen hva du trenger å låne. Mat må man ordne selv. Overnatting i telt. Si gjerne i fra om du har eller trenger teltplass. 

Meld deg på ved å sende e-post med:

- Navn

- Plass i bil (har eller trenger)

- Plass i telt (har eller trenger)

- Hva du trenger å låne av breutstyr om du har planer om å gå på bre

til ina.storteig@gmail.com innen 22.08.2019

Del saken

23.
May
30. - 02.
May / Jun

Turlederkurs kano

Sted: Østlandet
30. - 02.
May / Jun

Havbraatt skipperkurs 2019

Sted: Sørlandet

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen