Fordypningskurs i speiderfriluftsliv

Illustrasjonsbilde Friluftsliv
13. - 15.
Oct
Dato: 13 okt - 15 okt, 2017
Sted: Oslo Østmarka
Målgruppe: Rovere, Ledere
Deltageravgift: 300
Påmeldingsfrist: 20.09.2017
Prosjektleder: Martin Olaisen
Type: Nasjonalt arrangement
Er du opptatt av friluftsliv? Vil du være med på å bidra til at speidere skal klare seg selv ute i naturen? Vil du at speidere også i framtiden skal kunne dra på haik uten voksne ledere? Da bør du definitivt bli med på Fordypningskurs i speiderfriluftsliv!

Kurset arrangeres av Nettverk for friluftsliv og er åpen for alle rovere og ledere over 18 år.

Er du over 18 år, elsker friluftsliv og synes 
det er viktig at speidere også på 2010-tallet motiveres til å klare seg selv ute i naturen? Vil du lære mer om veiledning og bruk av friluftsliv som ramme i speiderarbeidet? I så fall er dette kurset midt i blinken for deg. Bli med på fordypningskurs i speiderfriluftsliv og få sjanse til å bidra med din kompetanse og ditt engasjement!

I løpet av dette helgekurset prøver vi å ta pulsen på speiderfriluftslivet og reflektere over barns oppvekstsvilkår i dagens samfunn. Kurset tar også for seg hvordan ulike friluftslivstemaer bør formidles med utgangspunkt i ulike målgruppers ståsted og forutsetninger. Vi ønsker at deltakerne etter gjennomført kurs skal sitte igjen med forståelse, kunnskap, ferdigheter og, ikke minst, initiativ som er nødvendig for å kunne fungere som veileder i friluftsliv.

Praktisk informasjon
Kurset begynner midt på dagen på fredag.

Deltakeravgiften holdes lav fordi vi ønsker å få med mange unge deltakere. Vi gir også reisestøtte, så deltakere fra hele landet ønskes velkommen.

Det er begrenset antall plasser på kurset, derfor blir deltakere valgt ut basert på en søknad hvor de må beskrive sin motivasjon og ledelses- og friluftslivserfaring.

Foto: Therese Brendryen.

Del saken

19. - 21.
Jan
19. - 21.
Jan

Kontaktseminar sjø 2018

Sted: Vestlandet
19. - 21.
Jan

Vintersamling 2018

Sted: Østlandet

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen