Lederfest 2022: Sammen skaper vi magi!

Rover ledere sitter samlet på teltplass
26. - 28.
Aug
Dato: 26 aug. - 28 aug., 2022
Sted: Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
Målgruppe: Ledere
Type: Nasjonalt arrangement
Vi feirer frivillighetens år med et helt nytt arrangement for alle som gjør en viktig innsats for speideren i hele landet. Er du en engasjert speiderleder, en helt fersk ung leder eller en frivillig hjelper i gruppa, kretsen, korpset eller forbundet, så er du hjertelig velkommen på festen!

Som en ordentlig pangstart på høsten, feirer vi alle som sørger for at det skjer speiding rundt omkring i landet. Speiderstyret inviterer til en festhelg for ledere i alle aldre. Deler av programmet vil bli spesielt rettet mot unge ledere, noe vil bli felles for alle, og det vil bli muligheter til å velge blant aktiviteter deler av helgen. 

Dette vil bli en anledning til å bare være deltaker denne gangen, slappe av og lene seg tilbake. Men ikke for mye, for det blir også fullt av spennende og sosiale aktiviteter. Hva med en stemningsfylt padletur nedover Nidelva i det som kanskje vil bli Trondheims lengste kanofølge? Bli med på å padle gjennom hele Trondheim og se byen fra en ny side! Vi kan også love inspirerende foredrag og god mat, gode opplevelser og nye venner.

Og det blir kanskje kake, hvem vet?

Det endelige programmet kommer før sommeren. Hold av datoen og gjør deg klar for feiring av dine medledere og deg selv. 

Mer informasjon kommer!

 

Foto: Lars Roraas

 

Del saken

26. - 29.
May

Emnekurs sjø 2022

Sted: Vestlandet
26. - 29.
May

Sjøpeff 2022

Sted: Vestlandet
26. - 29.
May