<link rel="stylesheet" href="styles.css">

JOTA-JOTI 2023

JOTA JOTI
20. - 22.
Oct
Dato: 20 okt - 22 okt, 2023
Målgruppe: Speidere i tropp, Rovere, Ledere
Type: Internasjonalt, Digitalt
Jamboree on the Air (JOTA) og Jamboree on the Internet (JOTI) er verdens største speiderarrangement og foregår tredje helg i oktober hvert år. Bli med, da vel!

Hva er JOTA/JOTI?

JOTA/JOTI er et verdensspeiderarrangement over radiobølgene og Internett som arrangeres tredje helg i oktober hvert år. Gjennom arrangementet kan du bli kjent med speidere fra andre deler av verden. Arrangementet handler om kommunikasjon og foregår enten over amatørradio (JOTA) eller Internett (JOTI) – eller begge deler.

Det er verdensspeiderorganisasjonen WOSM som arrangerer JOTA-JOTI. De har også laget en portal (https://www.jotajoti.info/) der man kan gjøre mange spennende oppgaver i løpet av JOTA-JOTI-helgen, og de sender liveshow på YouTube og sosiale medier der de snakker med speidere fra hele verden.

I Norge er det JOTA-JOTI-komiteen, som er oppnevnt av Speidernes fellesorganisasjon, som organiserer JOTA-JOTI. Du kan ta kontakt med JOTA-JOTI-komiteen på  jotajoti@kmspeider.no. I tillegg har vi i NSF Nettverk for radiospeiding ved Nils Beisland (nbeislan@gmail.com) som fagnettverk for JOTA-JOTI.

Foto: Lars T. Røraas

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv
Stena Recycling
Tufte Wear