JOTA-JOTI allmøte

Jota joti
15. - 15.
Dato: 15.09.2021 19:00 - 20:30
Lurer du på hvordan du kan arrangere JOTA-JOTI for din gruppe? Ønsker du tips og triks for å skape en bra JOTA-JOTI opplevelse? Meld deg på allmøte onsdag 15. september!

Årets JOTA-JOTI avholdes helgen 15.-17. oktober. Du kan lese mer om arrangementet JOTA-JOTI her.

JOTA-JOTI komitéen inviterer alle ledere og arrangører av JOTA-JOTI til allmøte på nett onsdag 15. september kl. 19:00. Her kan du få tips og triks om hvordan du kan lage et morsomt og lærerikt JOTA-JOTI arrangement for din gruppe. Kurset vil være på nett. Møtet vil vare i cirka 1 time og det er satt av tid til spørsmål.

Møtelenke: https://meet.google.com/avm-nehx-vys?fbclid=IwAR2adPa9R9Qn_8k4o7OeoVUrqpyTUBusQ224RoZB-avMawrS-YyQNwu-lgo

MELD DEG PÅ HER

Innhold på kurset

• Grunnleggende regler for JOTA og JOTI

• Hvordan lede JOTA-JOTI for grupper

• Hvordan delta på JOTA-JOTI

• Hvordan bruke internasjonalt JOTI-materiell og -opplegg

• Informasjon fra World Scout Conference

• Påmelding for JOTA-JOTI

• Tips om hva dere kan gjøre og hva dere ikke bør gjøre

• Informasjon om Nordic Puzzle

• Rapportering

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle som vil arrangere JOTA-JOTI arrangement eller for dem som er interesserte i å lære mer om JOTA-JOTI. Kurset er åpent for medlemmer av KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund.

Gratis.

Kontakt

Du kan kontakte lederen av JOTA-JOTI komitéen, Sindre Aune på sindre.aune@speiding.no.