Landsleiren Agenda 2021 (ENDRET)

speidere på leirbål
03. - 10.
Jul
Dato: 03 jul - 10 jul, 2021
Sted: Askim, Østfold
Målgruppe: Speidere i tropp, Rovere
Type: Nasjonalt arrangement
Speiderstyret har dessverre kommet til den vanskelige beslutningen at det ikke blir mulig å fortsette å planlegge for landsleir i Indre Østfold sommeren 2021. Derfor planlegges det nå for lokale leire og aktiviteter.

Speiderstyret har oppnevnt Harald Schytz og Martine Firing til å lede prosjektet «Leirsommer 2021». De har fått med seg mange flinke ressurspersoner, og har allerede hatt sitt første møte.

Prosjektgruppen har fått et veldig spennende, men også krevende oppdrag i å utvikle et konsept for hvordan vi sammen skal få oppleve en annerledes leirsommer.
Målet er at leirene skal arrangeres lokalt, men samtidig gi oss følelsen av at vi er en del av noe større, og at vi opplever mye av det samme selv om vi er spredt.
Dette betyr i korte trekk at kretser og grupper vil få tilbud å bruke profil og program som er utviklet sentralt til å arrangere leir for speidere og rovere lokalt, i tillegg til at det vil bli noen nasjonale happenings digitalt gjennom sommeren. De har også noen veldig spennende tanker for rovere, som de kommer tilbake til ganske snart!

Harald, Martine og gjengen deres vil i løpet av nærmeste fremtid komme med mye nyttig informasjon, slik at det blir enkelt og inspirerende for grupper og kretser å planlegge neste sommers leir i takt med de nasjonale planene for felles aktiviteter og opplevelser. 
Det vil bli gode muligheter til å påvirke hvordan leirsommeren blir ved å engasjere seg i de lokale arrangementene, slik at dette blir en leirsommer alle vil huske!

 

Mer info kommer fortløpende!

Prosjektkonsulent Landsleir 2021
Geir Storli Jensen
Telefon: 47693514

Del saken