Ledertrenersamling 2022 (UTSATT)

Ledere rundt et bord
21. - 23.
Jan
Dato: 21 jan. - 23 jan., 2022
Målgruppe: Ledertrenere
Type: Nasjonalt arrangement
Ledertrenersamling i regi av ledertrenerpatruljen i Vesterlen krets.

VIKTIG INFORMASJON

Det blir ingen fysisk Ledertrenersamling i januar 2022, grunnet smittesituasjonen i samfunnet og påfølgende usikkerhet rundt restriksjoner. 

En stor del av samlingen var ment å fokusere på arbeidet med Speiderlederloggen, vårt nye tilbud til ledere i gruppe, som er tenkt lansert etter sommeren. Komite Speiding ønsker derfor å invitere inn ledertrenerpatruljene og de enkelte ledertrenere til egne samlinger om dette arbeidet i løpet av de neste månedene. Prosjektgruppen for Speiderlederloggen kommer med mer informasjon og invitasjon når vi er klare for dette.

 

Samlingen vil avholdes på kretsens eget leirsted Camp773 i Strand kommune. Leirstedet ligger i vakre omgivelser, med populære turmål som Heiahorn og Prekestolen like i nærheten. Les mer her: http://www.camp773.no/

Et bilde som inneholder gress, utendørs, himmel, hus

Automatisk generert beskrivelse

Litt om programmet for helgen:

Ankomst Camp773  senest kl. 21:00 på fredag. Vertskap organiserer transport til/ fra flyplass og stasjon.

På lørdag blir det utflukt i regi av Vesterlen krets. Det blir besøk til Godeset speiderbase, Frilageret og oljemuseet i Stavanger.

Noen av de andre programpostene:

  • Utvikling og utfordringer i ledertrenerpatruljen
  • Speiderlederlogg og nye muligheter

Det blir fellestransport fra Camp 773 på søndag, og den er i Stavanger sentrum og Stavanger Lufthavn Sola rundt kl.14.30. Beregn avreise med buss/tog/fly i tråd med dette.

Se invitasjonen for mer informasjon.

Foto: Norges speiderforbund

Del saken