LØFT 2019

Deltageravgift: 700
Påmeldingsfrist: 01.09.2019
Type: Nasjonalt arrangement
Bli med på årets LØFT for påfyll av ny kunnskap og inspirasjon! Her møtes rovere og ledere fra hele landet for å lære, utveksle ideer og ha det hyggelig sammen.

LØFT gir deg nettopp et løft, gjennom et bredt kurstilbud, flotte opplevelser og god mat sammen med andre ledere og rovere. I år arrangeres LØFT i trivelige Kopervik i Ryvarden krets.

Kopervik ligger i Karmøy kommune, en drøy mil fra Haugesund lufthavn. Vakker kystnatur og spennende vikinghistorie er sentrale stikkord for denne delen av Norge. Kopervik var et betydelig handelssted på 1800-tallet, og grunnlaget var sildefisket. Under LØFT får du muligheten til å bli kjent med denne sjarmerende byen.

Vi er i ferd med å sy sammen programmet for LØFT, men kan røpe at du foreløpig kan velge mellom følgende kurs, og flere tilbud kommer!

• Trygge og inkluderende speidermøter
  • Primitive ildteknikker
  • Emnekurs kano
  • Klatring (både for deg som har og for deg som ikke har brattkort)
  • Kommunikasjon i speidersammenheng
  • Revejakt (radiopeileorientering)
  • Radio i lek, læring og på tur (PMR-merket)
  • Mange muligheter som rover!

Du vil også kunne få detaljert informasjon om internasjonal speiding og få høre om planene for speiderlandsleiren i 2021.

Selvsagt blir det mulighet for guidet byvandring i Kopervik, som har historie tilbake til vikingtiden.

Under kursøktene blir det tilbud om barnepass for deltakere som har med små barn på LØFT.

Mer informasjon kommer - følg med, følg med! Påmeldingen åpner i juni.

14. - 16.

NM i speiding 2019