Roverfemkamp 2020 - ENDRET.

Hinderløype
18. - 20.
Dato: 18 sep - 20 sep, 2020
Sted: Lokalt
Målgruppe: Rovere
Påmeldingsfrist: 26.08.2020
Type: Nasjonalt arrangement
Femkampen er endret pga. smittevernhensyn, og det vil derfor bli noe annerledes - men gøy skal det bli!

I år kan vi ikke samle rovere fra hele landet på ett sted til roverfemkamp, men fortvil ikke: Arrangørene legger opp til lokal deltakelse for alle roverlag som vil være med 18.–20. september.

Vanligvis består ett femkamplag av tre rovere, i år er kan det være flere enn tre. Det går også fint å ta med en venn eller to som ikke er rovere. Femkamplagene deltar der de selv vil – på speiderhytta, på hengekøyetur eller et annet sted. Er roverlaget stort, kan det danne flere femkamplag. Gjennom femkamphelgen får alle lagene tilsendt ulike morsomme oppgaver som krever godt samarbeid og kreativitet. Løsningen på hver oppgave dokumenteres med bilder og eventuelt film. Årets femkamp får mindre preg av konkurranse, men moro blir det!

Arrangørene jobber hardt for å få på plass mer detaljert informasjon om arrangementet og påmelding. Informasjonen sendes ut om cirka en uke. Så sett av helgen 18.–20. september og bli med på en historisk annerledes femkamp!

Meld dere på!

Vi oppfordrer hvert lag om å sende en e-post til rover5kamp2020@speiding.no , der dere skriver e-postadressen til minst én av deltakerne på hvert lag. E-postadressen(e) vil bli brukt til å motta oppgavene vi sender gjennom femkamp-helgen.

Nødvendig utstyr for oppgavene: (pr pers)

- En rull gaffateip

- En ballong (og kanskje en ekstra i tilfelle?)

- To seigmenn

- Sytråd

- Pappkrus

- 30 gule erter

- 30 grønne erter

- Telefon for å ta bilder til #roverfemkamp

Spørsmål

Har du spørsmål, kan du skrive til oss i Facebook-arrangementet, eller sende en epost til prosjektlederne:

Simen Halderaker Husby og Marie Anne Dam Nielsen rover5kamp2020@speiding.no

Femkampen en en over 60 år gammel rovertradisjon som hver høst samler roverlag fra hele landet til en vennskapelig kappestrid om vandretrofeet Pagos sverd.

Foto: Lars T. Røraas