Roverstevnet 2019

Sted: Trøndelag
Målgruppe: Rovere
Type: Nasjonalt arrangement
I november samler vi alle rovere fra hele landet i Trøndelag til mye moro på årets roverstevne!

Roverstevnet 2019 - Tid for Trondheim!

Gjør deg klar for en sosial helg fylt med mye moro og sprell med rovere fra hele landet.

Deltok du på Roverstevnet 2018 Oppdag Hønefoss? Kanskje du aldri har deltatt på Roverstevnet før?
Vel, for Roverstevnet 2019 er det Tid for Trondheim!

Roverombudet Trøndelag NSF inviterer deg og roverlaget ditt til å ta turen opp til Trondheim for en historisk helg. Trondheim er stedet hvor fortid og fremtid møtes. Med den rike historien og fokuset på utvikling man finner i byen vil Tid være temaet for helga.

Det blir omvisning i Nidarosdomen, en tur på Vitensenteret og andre tidsinspirerte aktiviteter. I tillegg vil det også være en kjempemulighet for å treffe og være sosial med rovere fra hele Norge (og å lære litt ordentlig trøndersk speiding).

Kom da vel!

Reise

Reise dekker og planlegger deltakere selv.

Det er flere grupper og kretser som dekker reiseutgifter ved deltakelse på nasjonale arrangement så det kan være en ide å sjekke ut dette i din egen gruppe/krets.

Det er flere reisemuligheter til Trondheim.

1. Tog: Ta toget til Trondheim Sentralstasjon.

2. Bil: Ta en roadtrip med roverlaget eller med andre rovere i kretsen.

3. Fly: Ta flyet til Værnes flyplass. Flybuss, rutebuss og tog kan tas inn til Trondheim

Vi ønsker å si som NSF om planleggingen av reise:

1. Tenk miljø!

2. Vær nøysom!

3. Finn praktiske løsninger.

4. Vær tidlig ute!

Mer informasjon kommer.