Sjøpeff 2018

Deltageravgift: 400
Påmeldingsfrist: 23.04.2018
Type: Nasjonalt arrangement
Årets sjøpeff gjennomføres i Flekkerøy. Målgruppe for kurset er patruljeførere i sjøspeidergrupper og patruljeførere med erfaring fra sjøliv.

Kurset arrangeres i skjærgården rundt Flekkerøy. Sjøpeff er et peffkurs med sjøspeiding som ramme. Kurset er åpent for alle patruljeførere og assistenter fra alle sjøspeidergrupper i landet. Innholdet legger vekt på rollen som patruljefører og skipper i patruljebåt i speideren. Det blir en helg med seiling, utfordringer, samhold og opplevelser.

Kurset starter fredag 11. mai kl. 18 på Flekkerøy speiderhus og avsluttes søndag 13. mai kl. 14.30 samme sted. Det blir arrangert transport til og fra togstasjonen. Det passer bra med tog som ankommer rundt 16 og drar rundt 16.

Påmelding via medlemssystemet innen 23. april. Deltakeravgift: 400 kr.

For spørsmål, ta kontakt med staben:

Bård Gotskalk Austefjord

Frode Stokkeland