Turlederkurs kano 2018

Kano
10. - 13.
May
Dato: 10 mai - 13 mai, 2018
Sted: Lutsivassdraget, Sandnes
Målgruppe: Rovere, Ledere
Deltageravgift: 1400
Påmeldingsfrist: 16.04.2018
Prosjektleder: Asbjørn Bryne Hogstad
Type: Nasjonalt arrangement
Lær å padle trygt og effektivt med speidere på tur! NSFs Nettverk for friluftsliv arrangerer turlederkurs i kano. Dette kurset er stappfullt av tips, triks, øvelser, leker, filosofi, kaldt vann, padletak, turplanlegging og bålkaffe.

Med bedre padleteknikk, leker og artige aktiviteter vil speiderne dine få større utbytte av kanoturen. Lær hvordan du liver opp turen med artige aktiviteter og lek i kano.

Ledelse, samarbeid og sikkerhet kommer til å gå igjen i alle deler av kurset. Alt dette og våt natur i bøttevis vil du oppleve på Turlederkurs i kano. Vi jobber selvfølgelig etter speidermetoden.

En del av ledertreningen
Turlederkurs kano er et av de sentrale friluftlivskursene som inngår i ledertreningen til Norges speiderforbund. Kurset er tilpasset kanopadling i speideren og handler like mye om å ha det moro som om sikkerhet, så på denne måten er kurset ganske unikt.

Speiderne var de første til å begynne å bruke kano i Norge, og med dette kurset vil vi sørge for at denne kompetansen opprettholdes også framover.

Obs - fare for avhengighet!
Har du gjennomført dette kurset, er det stor fare for at du vil ønske å lære enda mer om denne fantastiske turformen. Elvepadlekurset Fossekallen er en naturlig fortsettelse dersom du ønsker nettopp dette. Fossekallen arrangeres sommeren 2018.

 

Reisestøtte

Deltakerne kan søke om reisestøtte for deler av reiseutgiftene til dette arrangementet. Endelig fordeling og utbetaling av reisestøtte skjer i desember. Det må påregnes en egenandel. Last ned søknadsskjema her.

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen