<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Turlederkurs kano 2022

tre mennesker  i kano solnedgang
26. - 29.
May
Dato: 26 mai - 29 mai, 2022
Målgruppe: Rovere, Ledere
Påmeldingsfrist: 15.04.2022
Type: Nasjonalt arrangement, Kurs
Lær å padle trygt og effektivt med speidere på tur! NSFs Nettverk for friluftsliv arrangerer turlederkurs i kano. Dette kurset er stappfullt av tips, triks, øvelser, leker, filosofi, kaldt vann, padletak, turplanlegging og bålkaffe.

Med bedre padleteknikk, leker og artige aktiviteter vil speiderne dine få større utbytte av kanoturen. Lær hvordan du liver opp turen med artige aktiviteter og lek i kano.

Ledelse, samarbeid og sikkerhet kommer til å gå igjen i alle deler av kurset. Alt dette og våt natur i bøttevis vil du oppleve på Turlederkurs i kano. Det er også godt med tid til å lage god mat sammen og de gode diskusjoner rundt leirbålet. Vi jobber selvfølgelig etter speidermetoden.

En del av ledertreningen
Turlederkurs kano er et av de sentrale friluftlivskursene som inngår i ledertreningen til Norges speiderforbund. Kurset er tilpasset kanopadling i speideren og handler like mye om å ha det moro som om sikkerhet, så på denne måten er kurset ganske unikt.

Speiderne var de første til å begynne å bruke kano i Norge, og med dette kurset vil vi sørge for at denne kompetansen opprettholdes også framover.

Du søker om å få delta på kurset.

Frist: 1. mai

 

Les mer om nettverk for friluftsliv her.

 

Foto: Jon Martin H. Bakken