Vinterhyggetur til Solstølen

Sted: Solstølen, Haugastøl
Målgruppe: Rovere, Ledere
Type: Nasjonalt arrangement
Årets tradisjonelle Vinterhyggetur til Solstølen, NSFs hytte på Haugastøl i nordre kant av Hardangervidda.

Bli med og lek i snøen med speiderforbundets nettverk for friluftsliv! Nettverket består av speiderledere og rovere med god kompetanse innen friluftsliv, og har som hovedansvar å arrangere og videreutvikle NSFs friluftslivskurs, samt turer for rovere og ledere.

Solstølen er forbundets idylliske tømmerhytte ved Haugastøl på Hardangervidda. Det er mulighet for å ligge inne på hytta eller ute. Bespisning blir vi enige om. Vi spleiser på hytteleia og felles måltider.

Det er mulig å ta toget opp, og så gå ca 3 km på ski bort til hytta. Bilkjøring kan ellers koordineres i facebook-arrangementet: https://www.facebook.com/events/442528459613620/

Kontaktperson: Thor Einar Frislie, thor.einar@frislie.no

Kontaktseminar sjø