Webinar: Ta godt imot og ta vare på frivillige

Webinar frivillige
16. - 16.
Dato: 16.09.2020 19:30 - 20:30
Sted: Digitalt
Deltageravgift: Gratis
Hva kan vi gjøre for at de frivillige skal bli lenger i speideren? OBS! Vær oppmerksom på at oppstartstidspunktet er kl. 19.30!

Velkommen til webinar der vi skal snakke om hvordan vi kan ta godt imot og ta vare på frivillige.

Her vil du få tips og råd om blant annet:

- Hvordan ta imot nye ledere/frivillige slik at de blir lenger

- Hvordan gi nye ledere nødvendig opplæring

- Hvordan drive med god oppfølging av ledere/frivillige

Hvem kan delta

Målgruppen er alle ledere med verv på gruppe-, krets- og korpsnivå

Du trenger ikke å melde deg på for å kunne delta. Det vil være mulig å logge seg på og av fritt, og det er også greit å delta på bare deler av webinaret hvis man vil. Link til møtet er her: https://meet.google.com/zsn-gyfz-nyw

Vi vil likevel sette pris på å vite hvem og hvor mange som ønsker å være med, slik at vi kan være best mulig forberedt. Vi vil derfor oppfordre deg til å melde deg på via dette enkle påmeldingsskjemaet. Ikke minst ønsker vi å vite om det er noe helt konkret du vil få ut av webinaret.

Form og varighet
Selve det faglige innholdet vil vare i ca en time. Etter dette vil det bli åpnet for erfaringsutveksling for dem som ønsker det.

Webinaret holdes av forbundskontoret

Foto: Paul Henrik Wanderås