Bidra?

Ønsker du å bidra i prosjektet, finnes det mange muligheter for det. Vi trenger mange innspill både i kartleggingsfasen og senere når det skal arbeides med forskjellige typer verktøy og materiell.

Du kan velge å bidra på én eller flere av følgende måter:

• Delta i den åpne innspillsrunden
  • Komme med tilbakemeldinger på høringsdokumenter på prosjektsiden
  • Bli med i høringsgruppe for kretsutvikling eller gruppeutvikling
  • Bli med i temabaserte arbeidsgrupper:
    - Oppstartspakke for nye grupper (her har vi en god del som må systematiseres og kvalitetssikres)
    - Ledermiljø og lederrekruttering
    - Overgang mellom enhetene og hvordan ta vare på nye speidere
    - Kvalitet i speidergruppa – samarbeid i gruppa, bruk av speiderprogrammet, planlegging ovs
    - Roveraktivitet
    - Rutiner og organisering, med fokus på medbestemmelse, felles planlegging, forenkling og delegering

Gruppe, krets eller korps?

Speidergrupper, kretser eller korps kan melde seg til å teste/prøve ut hjelpemidlene som blir utviklet i prosjektet. Dette vil innebære at flere av medlemmene i gruppa/kretsen/korpset, for eksempel alle som har en bestemt rolle, vil delta i testingen av konkrete opplegg og hjelpemidler og gi tilbakemelding på hvordan disse fungerer. Det er en fordel at det oppnevnes en ansvarlig kontaktperson som all kommunikasjonen mellom prosjektgruppa og testgruppa kan gå via.

Send en forespørsel