Bestill vervemateriell

Vi har masse materiell som kan hjelpe dere med lokal verving.

Vervemateriell bestilles fra Speider-sport, klikk her.

Annet materiell kan bestilles fra forbundskontoret, klikk her.

Har du noen spørsmål om verving? Ta kontakt med forbundskontoret på 22 99 22 30 (mandag-fredag 9-15) eller nsf@speiding.no.

Lykke til med vervingen av ledere og speidere!

 

Her er oversikt over materiellet vi har:

PLAKATER

Plakat_Bli med på speidereventyr_A3rover_liten.png  Blispeider_Sjøspeiding_A3_liten.png  Blispeider_A3_speider_liten.png

Bestill plakater i A2 format, eller last ned og print selv i A3 format.

VERVEBROSJYRER

Vervebrosjyre_Bli leder_LITEN.png  Vervebrosjyre_rover_LITEN.png  Vervebrosjyre_speider_LITEN.png

Bestill ferdigtrykkede som dere selv kan printe på innsiden. Forslag til tekst ligger til høyre. Filene kan også lastes ned og printes.
 

FLYER "BLI SPEIDER"

Bli speider_liten.png   Bakside blispeider.png

Hendig, liten flyer i A6-format. Baksiden inviterer til blispeider.no, slik at man kan finne sin lokale speidergruppe. Fin på store arrangementer.
 

ANNONSER

Vi utvikler ved behov ulike annonser. Kontakt oss gjerne dersom dere tenker å annonsere digitalt, vi bidrar gjerne til å øke treffsikkerheten og kvaliteten.

Hvis dere har behov for verveannonser med lokal tilpassning kan dette fikses. Vi har begrenset kapasitet, men strekker oss langt for å bistå der det trengs. Send en e-post til: nsf@speiding.no med de behovene dere har.

VERVEBROSJYRE FOR LEDERREKRUTTERING

Lederverving 2019.jpg

Praktisk 8-siders brosjyre i A5-format som fokuserer på hvor viktig lederne er og at vi trenger flere ledere. Folderen inneholder nyttig informasjon om hva det vil si å være leder i speideren.

SPEIDEREN

Speideren.png

Medlemsbladet SPEIDEREN gir en fin smakebit på hva speidere rundt om i hele landet driver med, og dermed kan det godt brukes som vervebrosjyre.

HÅNDBOK I REKRUTTERING (NY)

Ny håndbok i rekruttering bilde.png
Ny og oppdatert håndbok som inneholder mange gode tips til lokal rekruttering. Kan lastes ned fra siden og er snart tilgjengelig hos Speider-sport.

VERVEMATERIELL MANGFOLD

Vervebrosjyre_english_somali_sorani___LQ_1.png
Vi har også vervemateriell på engelsk, somali, sorani, arabisk og urdu.

NYE REKRUTTERINGSFILMER TIL SOSIALE MEDIER

For å vise hva speiding handler om, kan dere gjerne vise vår reklamefilm, eller egnede kortfilmer som er tilpasset for bruk i sosiale medier. Profilfilmen finner dere her (ekstern lenke: Youtube).

Her er ulike filmsnutter til rekruttering og profilbygging:

FOTO OG FILM

Bruk gjerne bilder eller film for å vise fram speiding. I lokal informasjon er det best å bruke lokale bilder. Bildene bør vise fram en eller flere av våre kjerneverdier: Vennskap, opplevelser, samarbeid og friluftsliv. Til å supplere, eller hvis dere ikke selv har gode bilder, kan dere finne pressebilder her.

Husk! Publisering av bilder og video skal alltid være godkjent av den/dem som er avbildet. Bilder av barn under 15 år skal bare publiseres med samtykke fra barnets foreldre/foresatte. Du må også ha tillatelse fra fotograf før du publiserer et bilde. Husk å oppgi fotografens navn, enten bildet skal brukes for eksempel på Facebook, eller i en folder, hvis mulig!

Trenger dere hjelp til å lage tekst til flyer? Her finner du et forslag til tekst. Dere kan endre teksten som dere vil, samt legge til lokal informasjon.

Del saken