Bestill vervemateriell

Vi har masse materiell som kan hjelpe dere med lokal verving.

Vervemateriell bestilles fra Speider-sport, klikk her.

Annet materiell kan bestilles fra forbundskontoret, klikk her.

For å kommunisere speiding på en god måte, er det utviklet en del maler som dere kan bruke og de finner dere her.

 

Har du noen spørsmål om verving? Ta kontakt med forbundskontoret på 22 99 22 30 (mandag-fredag 9-15) eller nsf@speiding.no.

Lykke til med vervingen av ledere og speidere!

 

Her er oversikt over materiellet vi har:

PLAKATER

Plakat_Bli med på speidereventyr_A3rover_liten.png  Blispeider_Sjøspeiding_A3_liten.png  Blispeider_A3_speider_liten.png

Bestill plakater i A2 format, eller last ned og print selv i A3 format.

VERVEBROSJYRER

Vervebrosjyre_Bli leder_LITEN.png  Vervebrosjyre_rover_LITEN.png  Vervebrosjyre_speider_LITEN.png

Bestill ferdigtrykkede som dere selv kan printe på innsiden. Forslag til tekst ligger til høyre. Filene kan også lastes ned og printes.
 

FLYER "BLI SPEIDER"

Bli speider_liten.png   Bakside blispeider.png

Hendig, liten flyer i A6-format. Baksiden inviterer til blispeider.no, slik at man kan finne sin lokale speidergruppe. Fin på store arrangementer.
 

ANNONSER

Vi utvikler ved behov ulike annonser. Kontakt oss gjerne dersom dere tenker å annonsere digitalt, vi bidrar gjerne til å øke treffsikkerheten og kvaliteten.

Hvis dere har behov for verveannonser med lokal tilpassning kan dette fikses. Vi har begrenset kapasitet, men strekker oss langt for å bistå der det trengs. Send en e-post til: nsf@speiding.no med de behovene dere har.

VERVEBROSJYRE FOR LEDERREKRUTTERING

Lederverving 2019.jpg

Praktisk 8-siders brosjyre i A5-format som fokuserer på hvor viktig lederne er og at vi trenger flere ledere. Folderen inneholder nyttig informasjon om hva det vil si å være leder i speideren.

SPEIDEREN

Speideren.png

Medlemsbladet SPEIDEREN gir en fin smakebit på hva speidere rundt om i hele landet driver med, og dermed kan det godt brukes som vervebrosjyre.

HÅNDBOK I REKRUTTERING (NY)

Ny håndbok i rekruttering bilde.png
Ny og oppdatert håndbok som inneholder mange gode tips til lokal rekruttering. Kan lastes ned fra siden og er snart tilgjengelig hos Speider-sport.

VERVEMATERIELL MANGFOLD

Vervebrosjyre_english_somali_sorani___LQ_1.png
Vi har også vervemateriell på engelsk, somali, sorani, arabisk og urdu.

NYE REKRUTTERINGSFILMER TIL SOSIALE MEDIER

For å vise hva speiding handler om, kan dere gjerne vise vår reklamefilm, eller egnede kortfilmer som er tilpasset for bruk i sosiale medier. Profilfilmen finner dere her (ekstern lenke: Youtube).

Her er ulike filmsnutter til rekruttering og profilbygging:

FOTO OG FILM

Bruk gjerne bilder eller film for å vise fram speiding. I lokal informasjon er det best å bruke lokale bilder. Bildene bør vise fram en eller flere av våre kjerneverdier: Vennskap, opplevelser, samarbeid og friluftsliv. Til å supplere, eller hvis dere ikke selv har gode bilder, kan dere finne pressebilder her.

Husk! Publisering av bilder og video skal alltid være godkjent av den/dem som er avbildet. Bilder av barn under 15 år skal bare publiseres med samtykke fra barnets foreldre/foresatte. Du må også ha tillatelse fra fotograf før du publiserer et bilde. Husk å oppgi fotografens navn, enten bildet skal brukes for eksempel på Facebook, eller i en folder, hvis mulig!

Trenger dere hjelp til å lage tekst til flyer? Her finner du et forslag til tekst. Dere kan endre teksten som dere vil, samt legge til lokal informasjon.

Del saken