Meny

Landsleiren 2021

Landsleir er vårt største arrangement, og holdes hvert fjerde år. Leiren i 2021 har fått navnet "Agenda 2021" og vil pga. koronasituasjonen foregå lokalt over hele landet.

Speiderstyret har dessverre kommet til den vanskelige beslutningen at det ikke blir mulig å fortsette å planlegge for landsleir i Indre Østfold sommeren 2021. Derfor planlegges det nå for lokale leire og aktiviteter!

Nå har arrangørpåmeldingen åpnet! Er dere flere grupper som går sammen om å lage leir, trenger vi kun at det sendes inn én (1) arrangørpåmelding. Det gjøres ved hjelp av dette skjemaet.

Om Landsleir Agenda 2021

Speiderstyret har oppnevnt Harald Schytz og Martine Firing til å lede prosjektet «Leirsommer 2021». De har fått med seg mange flinke ressurspersoner, og har allerede hatt sitt første møte.

Prosjektgruppen har fått et veldig spennende, men også krevende oppdrag i å utvikle et konsept for hvordan vi sammen skal få oppleve en annerledes leirsommer.
Målet er at leirene skal arrangeres lokalt, men samtidig gi oss følelsen av at vi er en del av noe større, og at vi opplever mye av det samme selv om vi er spredt.
Dette betyr i korte trekk at kretser og grupper vil få tilbud å bruke profil og program som er utviklet sentralt til å arrangere leir for speidere og rovere lokalt, i tillegg til at det vil bli noen nasjonale happenings digitalt gjennom sommeren. De har også noen veldig spennende tanker for rovere, som de kommer tilbake til ganske snart!

Sommeren 2021 får vi tidenes største leirområde på hele 385 207 km² – vi tar hele Norge i bruk. Leirsommeren sparkes i gang 26. juni og varer frem til 15. august. Det blir den lengste landsleiren vi har sett gjennom hele sommeren.

Mer informasjon finner du på Agenda 2021 Du kan også ta kontakt med Martine Firing på epost martine@agenda2021.no, eller på telefon 911 82 247.

 

Om landsleir
Norges speiderforbund arrangerer landsleir hvert fjerde år. Hovedmålgruppen er speidere i alderen 10-25 år. I løpet av én uke bygger speidergruppene opp og bor på hver sin leirplass innenfor landsleirområdet, og speiderne opplever masse aktiviteter, store show og overnattingstur utenfor leirområdet uten voksne. Det blir også utforsking av lokalområdet, for eksempel bytur, tur til badeland, museumstur m.m.  Landsleiren skal støtte opp om Norges speiderforbunds formål og bidra til å nå våre langtidsmål og vår visjon.

Foto: CF Salicath.

Del saken