<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Juli

Fred

Månedens aktiviteter skal bidra til at speidere får en dypere forståelse for hva som utgjør og bidrar til fred og blir kjent med speiding som internasjonal bevegelse.

Dette skjer i juli:

  • Sommerleir

AKTIVITETSFORSLAG FOR JULI

Nedenfor finner du ideer til aktiviteter som passer å gjøre denne måneden, inndelt etter målgruppe.

 

Aktivitetsforslag for bevere 2023–2024
Aktivitetsforslag for flokk 2023–2024
Aktivitetsforslag for tropp 2023–2024
Aktivitetsforslag for rover 2023–2024

 

_______________________________

Bevere 2022–2023
Flokk 2022–2023
Tropp 2022–2023
Rovere 2022–2023

Aktivitet:

Gjennomfør oppdraget Førerpatruljen på leir

 

Fagstoff:

Les om Oppdrag: Førerpatruljen

Peffens hjørne

1. Begynn å diskutere ideer og ønsker til neste speiderår. Hva vil dere få til? Har dere gode ideer til synliggjøring av speidergruppa? Dette kan gjøres i forbindelse med sommeravslutningen eller mens dere er på leir.

2. Kommunikasjon på leir kan være en krevende øvelse. Både kommunikasjon rettet mot leirdeltakerne (speidere) og lederne imellom, men også kommunikasjon med foreldre. Er man litt sliten etter fire dagen på leir, kan ting skjære seg. Legge en plan i forkant av leiren på hvordan informasjonen skal formidles til dem som skal ha den. Skal det være morgensamlinger, kveldsmøter, fem minutter midt på dagen? Skal dere ha en leiravis, publisere bilder fra leiren hver dag?

 

Fagstoff:

 

Intern kommunikasjon

Hjelpemidler for ledere

Rekruttering og synlighet og nye speidere i patruljen

 

01.07.2024Gjennomføre/delta på sommerleir og skrive evaluering/rapport fra denne

Det kan være lurt å ha en liten gjennomgang av hva dere lærte av leiren, hva var smart, hva burde vært gjort annerledes, evt. ideer til speiderarbeidet i gruppa. Det kan også være hyggelig å ha en rapport fra leiren: Hvem/hvor mange deltok, hvem var ledere, hva gjorde dere, hvor var dere, noen minner. Da har dere samtidig noen stikkord som kan brukes i årsmeldingen på nyåret.


07.07.2024LES: Gruppeposten

Gruppeposten sendes ut til alle gruppestyremedlemmer månedlig, den første søndagen i hver måned.

Her får du med deg alle frister, nyttig og viktig info fra forbundet. E-posten er ment som en hjelp for deg som er gruppeleder for å holde styr på oppgavene dine og ikke gå glipp av viktige frister.


14.07.2024LES: Nyhetsbrev 16+

Norges speiderforbund sender ut et nyhetsbrev på e-post en gang i måneden til alle medlemmer fra 16 år (hvis ikke de har reservert seg mot dette på sin profil i medlemssystemet Min speiding). Nyhetsbrevet gir nyttig informasjon om aktuelle tilbud, kurs, arrangementer, prosjekter osv, noen tips, og annet nytt.


31.07.2024INFO: Kontingentrefusjon utbetales for april, mai og juni ila. juli

Flere tips / mer å gjøre

I speiderbasen kan du søke etter blant annet fagstoff og flere aktiviteter. Tilpass søket ved å legge til filtre på høyre side, da vil du kunne søke etter for eksempel spesifikke aktiviteter i din aktuelle enhet.

Flere tips / mer å gjøre
Forrgie månedAlle månedstemaerNeste måned