Nyhetsarkiv

Viser 1 til 10 av 15 treff
Aksjonsbanner

Enklere å gi til Speideraksjonen med Vipps

Speidergrupper fra nord til sør er i gang med årets speideraksjon, som pågår gjennom hele april. Nytt av året er muligheten til å støtte aksjonen via Vipps, noe mange allerede har gjort.
Rovere i fjellet på vinteren.

Påskestengt kontor

Forbundskontoret er stengt hele påskeuka, fra og med mandag 10. til og med mandag 17. april. Vi ønsker alle speidere en riktig god påske!
St. Georg og dragen.

St. Georgsdagen og dragene i vår tid

23. april markeres St. Georgdagen. Les St. Georgsdagsbudskapet her.
patrulje røyskatt NM i speiding

Vil du være med som presse på NM i speiding?

Er du flink til å skrive, ta bilder eller filme? Interessert i sosiale medier? Går du rundt med en liten journalistspire i magen? Da er det deg vi ser etter! Vi søker nå etter folk som kan tenke seg å være med i pressestaben under årets norgesmesterskap i speiding.
Speidere og andre barn på BCV

Barnas Camp Villmark ble en suksess

Barnas Camp Villmark ga cirka 1000 barn et inntrykk av hvordan det er å være speider. På 400 kvadratmetre hadde speiderne bygget en minileir med mange populære aktiviteter.
Barnas Camp Villmark rigges

Barnas Camp Villmark rigges

"Speiderleiren" Barnas Camp Villmark er i ferd med å reise seg inne på Norges Varemesse på Lillestrøm. Det blir både telt og trær og tydelig speiderpreg på Camp Villmark i helgen. Med speiderskjerf på, kommer du gratis inn på messa.
Kronprinsparet hilser på speiderne fra 7. Oslo

Speiderne fikk kongelig besøk

Kronprinsparet besøkte mandag Bjerke bydel i Oslo og Isdammen på Årvoll. Der holder 7. Oslo Kanaljene speidergruppe til. Speiderne tok godt imot de kongelige, Oslos ordfører Marianne Borgen og 500 barn fra barnehager og skoler i bydelen.
Silje Kroken møter Chandia i Uganda.

Speideraksjonen: En stemme til dem som ikke blir hørt

Chandia (16) flyktet fra Sør-Sudan sammen med brødrene sine i 2014. Hun forlot et urolig hjemland, og drømmer om å bli internasjonal advokat, slik at hun kan hjelpe folket sitt.
speiding.no

Status for nettsidene

Nye speiding.no er bare få dager gammel, og interessen er stor. Både utviklere og ansatte jobber fremdeles med forbedringer og justeringer.
1. Bodø speidergruppe beredt til speideraksjon.

Speideraksjonen: Husk å bestille materiell

Nylig fikk speidergruppene en speideraksjonspakke i posten, og nå sender forbundskontoret daglig ut aksjonsmateriell til mange grupper over hele landet. Har din gruppe bestilt ennå?

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen