<link rel="stylesheet" href="styles.css">

5000 europeiske rovere til Lundsneset

Herlige Lundsneset i Stavanger blir hjemmet til 5000 eventyrlystne rovere fra hele Europa! Dette fantastiske leirområdet er definitivt med på å gjøre Roverway 2024 til NORTH of the Ordinary.

Mellom fjorder, høye fjell og spektakulær, norsk natur får europeiske rovere virkelig bli kjent med bildebok-Norge!
– Lundsneset er definisjonen av North of the Ordinary! Et kulere leirsted skal du lete lenge etter, sier leirsjef Simmen Karoliussen. 

Lundsneset ligger på Hundvåg i Stavanger kommune.
– Stavanger kommune har vært fantastiske å samarbeide med gjennom denne prosessen, og vi ser frem til tett samarbeid det kommende året, sier leder for teknisk, Halvor Øyen. 

Hovedkomiteen er svært godt i gang med arbeidet mot Roverway.
– Vi gleder oss stort til å samle unge voksne fra hele Europa til en uke med eventyr, vennskap og opplevelser, avslutter viseleirsjef Tuva Moholdt.

Denne ivrige gjengen med rovere er allerede godt i gang med planlegging av Roverway 2024. Foto Sebastian Fitjar.

Om Roverway 2024:

Roverway er en internasjonal speiderleir for rovere som arrangeres av WAGGGS Europe og WOSM Europe. Speiderne i Norge er arrangører av neste Roverway - Roverway 2024 NORTH of the Ordinary. Vi gleder oss til å samle 4000 deltakere og 1000 stab i Norge, 22.juli–1.august 2024.

Roverway er et todelt arrangement. De første dagene får deltakerne muligheten til å utforske en selvvalgt rute (“path”) i mindre grupper. Rutene vil går over hele Sør-Norge og etter fem dager samles alle til en felles leir i Stavangerområdet (27.07–01.08). Deltakere er i alderen 16–22, IST (internasjonal stab) er 22 år og eldre. Path’ene arrangeres av frivillige speiderledere og rovere i hele Norge.

  • Publisert: 26.04.2023
  • Av: Janne K. Fongen
  • Foto: Enrique Leon ©World Scout Bureau Inc.

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Flyktninghjelpen logo
LNU logo
Norsk friluftsliv
Stena Recycling
Tufte Wear