Aud Helen skal jobbe med Landsleiren 2021

Aud Helen Singstad er på plass hos forbundskontoret som prosjektkonsulent for Landsleiren 2021.

Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. Arbeidet med landsleiren er, etter min oppfatning, et av de mest spennende prosjektene man kan få være med på, sier hun.

– Norges speiderforbund har en viktig samfunnsrolle hvor de skaper bevissthet når det gjelder bruk av naturen og bygger gode verdier for seg selv og samfunnet. Derfor er det et privilegium å få lov til å bidra og tilrettelegge for at NSF når sin visjon om å være den mest foretrukne organisasjonen for barn og unge som vil ut i naturen og i verden innen 2024.

Som liten jente var Aud Helen speider i patruljen Mår hos Rissa speidergruppe i Trøndelag, men har ikke vært på landsleir før. – Det blir min første, ja! smiler hun.

Aud Helen kommer fra en tilsvarende stilling i Ekstremsportveko, som programansvarlig og prosjektleder for OsloVeko – et arrangement som samlet ca. 15 000 deltakere. – Ekstremsportveko er en fantastisk stiftelse, og de vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Samtidig var dette en mulighet jeg måtte si ja til.

Hun har ellers en variert bakgrunn fra reklame- og eventbransjen, hvor hun har jobbet i ulike roller, fra kreativ leder hos Clear Channel Norway, via frivillig for The Oakley Arctic Challenge, til rekrutteringsassistent i Forsvaret. Fellesnevneren har vært koordinering og kommunikasjon. – Det har vært interessant, morsomt og hektisk, og jeg har en forventning om at det blir slik her også, forteller Aud Helen spent.

– Jeg gleder meg til å jobbe med mennesker som har hjerte og engasjement for naturen og dem rundt seg. – Derfor er jeg glad for og stolt over å få lov til å bidra hos Norges speiderforbund.

Aud Helen Singstad 2 Foto Kirvil Kaasa.jpg

• Publisert: 08.02.2019