Bestill gruppekalenderen for 2018 med egne bilder

Lag gruppas egen speiderkalender for 2018, det gir super reklame for speidergruppa i lokalmiljøet. Speider-sport har lagt godt til rette for at det skal være enkelt, og har lure tips.

Speider-sport er beredt og tar imot bestillinger på kalenderen fra speidergrupper. Bestiller dere innen 10. oktober, leveres kalenderne i slutten av november, men det er også mulig å bestille seinere.

Store, flotte bilder for hver måned og god plass til planlegging, kjennetegner denne kalenderen. Dere bestemmer selv hvor mange dere vil ha. Kalenderen kan selges på dugnad til inntekt for gruppa, og med valgfri utsalgspris.

Lokalt preg med egne bilder
Bildene kan dere velge selv, det gir kalenderen et fint lokalt særpreg! På bestillingssiden til Speider-sport finner dere gode råd til valg av bilder med mer. Gi gjerne de eldste speiderne i troppen, eller roverne, utfordringen med å samle og velge ut aktuelle bilder. Sjekk mulighetene og bestill her.

For dem som ikke ønsker å lage en kalender med egne bilder, finnes det et alternativ med noen av de beste bildene fra våre dyktige speiderfotografer.

  • Publisert: 20.09.2017
  • Av: Kirvil Kaasa
  • Foto: Therese Brendryen

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen