Bli med på Jamboree-eventyret!

Planlegging til neste World Scout Jamboree i Sør-Korea 2023 er endelig i gang!

World Scout Jamboree i Sør-Korea i 2023

Er DU klar for nye eventyr? Vi trenger frivillige til både kontingentledelse og stab!

Vi trenger søkere til følgende funksjoner til kontingentledelsen:

- økonomiansvarlig

- kommunikasjonsansvarlig

- troppsansvarlig

Dette er et spennende, men tidkrevende prosjekt, så vær sikker på at du har nok tid ledig til å legge inn.

Har du interesse for (og gjerne erfaring med) denne type rolle, send inn søknaden din eller ta kontakt snarest mulig.
Frist for å søke er 3. mai, men vi vil behandle søknadene fortløpende. Søknader sendes venusia.vinciguerra@speiding.no

Vi gjør oppmerksom på at søkere også kan få tilbud om andre roller.

Utlysning stab

Har du lyst til å være en del av staben på kommende World Scout Jamboree i Sør-Korea i august 2023, og være en av dem som gjør jamboreen til en minnerik og god opplevelse for speiderne?

Vi skal fylle følgende stabposisjoner og søker deg som har erfaring fra tilsvarende arbeid i det daglige eller fra tidligere jamboreer:

- troppskontakter: ansvar for å følge opp tropper/ troppsledere
- kommunikasjon/media: gjerne foto/film, formidling i sosiale medier
- sykepleier
- psykolog
- lege
- "altmuligmann"
- beredskap
- HQ (kontor/besøkssenter)
- IST (International Service Team) koordinering

Vi oppfordrer alle som synes dette høres spennende ut, til å søke, enten er du erfaren eller uerfaren med jamboree. Personlig motivasjon for å bidra til dugnaden er det aller viktigste.
Jobbene i stab innebærer deltakelse i detaljplanlegging sammen med fagansvarlig i kontingentledelsen.

Dette er et langvarig prosjekt og det er mye som skal planlegges frem mot 2023. Du må kunne sette av en god del tid de neste to årene til forberedelser, møter og helgesamlinger.

Arbeidsmengde vil variere noe avhengig av de ulike rollene.

Har du spørsmål til rollene så ta kontakt med kontingentleder eller nestleder.

Søknad med litt info om din bakgrunn og motivasjon for å bli med i staben kan sendes til Venusia på forbundskontoret: vv@speiding.no
Siste frist: 24. mai 2021

Vi gjør oppmerksom på at søkere også kan få tilbud om andre roller.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

• Publisert: 28.04.2021
  • Av: Norges speiderforbund