Bli med på PatruljeLØFT i september

Både speidere, rovere og ledere får et godt tilbud på årets LØFT, som arrangeres på Midtsandtangen i Sør-Trøndelag 22.–24. september. I år er temaet patruljen, og ikke bare i troppen, men på alle nivåer i organisasjonen, for eksempel lederpatruljen.

LØFT gir masse inspirasjon til speidergruppene i starten av et nytt speiderår. Hittil har det vært et arrangement for ledere og rovere som vil ha faglig og sosialt påfyll, men i år er arrangementet også for speidere, det vil si for patruljeførere og assistenter fra vandreralder.

Både for gruppene som har deltatt på "Oppdrag: Førerpatrulje" og for andre grupper er dette en fin måte å styrke samarbeidet mellom de yngre og de eldre i gruppa på. Med utgangspunkt i temaet patruljen blir det et godt og variert program med mange ulike kurs og andre aktiviteter å velge blant, enten du er peff og 13 år, eller en erfaren gruppeleder.

Kurs i gruppedrift, i å reise med troppen til utlandet, i teambuilding, kanokurs, kajakkurs, medlemssystemet og kurs i psykososial førstehjelp, er bare noe av alt det faglige som deltakerne kan velge blant. Flere tilbud er beregnet spesielt på peffer og asser.

LØFT byr også blant annet på et inspirerende og tankevekkende gjesteforedrag av tidligere rusmisbruker Arman Vestad som forteller om sin vei tilbake til et vanlig liv. Les mer om kurstilbudet om om praktiske detaljer her, og følg med på nettsider og nyhetsbrev de neste par ukene. Husk at påmeldingsfristen er 1. september.

• Publisert: 11.08.2017
  • Av: Kirvil Kaasa