Bli med på SuperLØFT!

Trenger du en vitamininnsprøytning? Den siste uken i oktober inviterer vi til et skikkelig SuperLØFT! I løpet av uka vil vi tilby en rekke digitale samlinger og webinarer med inspirerende og faglig påfyll tilpasset målgruppene rovere, ledere i enhet og gruppeledelsen/gruppestyret. Det blir også noen overraskelser!

Er du rover eller leder? Da håper vi du vil holde av uke 43 (25.-31. oktober 2021) for da vil det tradisjonsrike arrangementet LØFT gå av stabelen! Og i år trenger vi alle et skikkelig SuperLØFT!

 

SE HELE PROGRAMMET OG INFORMASJON OM GATHER.TOWN HER

 

SuperLØFT vil gjennomføres i Gather (gather.town/app), noe som gir oss en mulighet til å komme så nærme fysiske møter som mulig uten å forlate go'stolen. Det blir som vanlig mye interessant og variert innhold fordelt over hele arrangementsuka – både faglige webinarer, hyggelige sosiale aktiviteter og overraskelser. Temaet i år er "Vi tar vare på de frivillige". 

Når reisen ikke er en hindring vil mange flere ha mulighet til å delta, så vi håper på rekordhøy oppslutning! Det vil selvfølgelig være mulig å delta på både hele og deler av arrangementet. Det betyr at alle øktene er valgfrie, men for å få SuperLØFT-merket må du delta minst én av dagene.

I løpet av uka vil vi tilby en rekke digitale samlinger og webinarer med inspirerende og faglig påfyll tilpasset målgruppene rovere, ledere i enhet og gruppeledelsen/gruppestyret. Det blir også noen overraskelser!

Et av målene med årets LØFT er å bidra til et godt samhold i ledergruppa. Vi oppfordrer derfor til at flere ledere og rovere fra hver speidergruppe deltar sammen, som en samlet deltakerpatrulje. For at det skal bli mer givende og sosialt å delta, ønsker vi at deltakerne fra samme gruppe møtes fysisk i hvert fall én gang i løpet av LØFT-uka. Det vil bli sendt ut et forslag til sosiale og faglige oppgaver som gruppas deltakere kan samarbeide om.

 

SE HELE PROGRAMMET OG INFORMASJON OM GATHER.TOWN HER

 

  • Publisert: 20.09.2021
  • Av: Katinka Rosbach
  • Foto: Kristian Lauvdal Strøm

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv