Meny

En digital helg med mye engasjement!

En digital helg med mye engasjement, giv, innspill, mange engasjerte mennesker og mye annet snæcks! Hva er vel bedre enn det?

Dette var virkelig møtet for å bli inspirert av engasjerte mennesker for oss i speiderstyret. På møtet vårt fikk vi en god samtale med alle lederne i korpsene. Her fikk vi en rask oppdatering på korpsene og eventuelle utfordringer de har. I tillegg fikk vi gode samtaler rundt det som var presentert og andre viktige temaer. Det var fokus på hvordan vi sammen kan få til fantastiske og morsomme ting sammen. Man blir litt ekstra inspirert når man ser engasjementet korpsene har, og vilja til å stå på gjennom tida.

Vi fikk også besøk av Gerd i nettverk for mangfold og inkludering for en statusoppdatering på arbeidet og samtaler rundt hvordan vi sammen kan oppnå felles mål. Og hva er vel mer riktig enn at Agendafolka tittet innom med en statusoppdatering? Og noen var med fra selveste Tredalen hvor roverlandsleiren Slagplan skal være! De var godt i gang med forberedelser til Slagplan, og resten av planlegginga var i god rute. Vi synes det er utrolig gøy at det blir så mange leire i sommer! 

Også i år vil Norges speiderforbund være med på Arendalsuka, hvor vi er klare for å tilpasse oss eventuelle restriksjoner for smittevern. Her er vi klare for å vise oss frem, og i år kanskje bidra med noen arrangementer også! Gøy at vi har så mange engasjerte som vil være med på dette eventyret som gjør organisasjonen vår til en viktig og relevant samfunnsaktør. Her vi mange flinke folk dersom en gruppe eller krets ønsker seg litt tips og hjelp for å bli mer aktive i sitt lokalsamfunn. Det er mye vinne både ved å påvirke til økonomiske forutsetninger og at nærmiljøet ivaretas etter speiderverdier.

En annen spennende sak vi driver med i våres er ansettelse av ny generalsekretær. På møtet vedtok styret innstilling på ny GS, så nå er prosessen snart i boks. Forhåpentligvis kan vi ønske ny GS velkommen tidlig på høsten. Dette er gøy arbeid, og vi er fornøyd med så mange gode søkere vi fikk inn! Det har jo gjort jobben til ansettelsesrådet og speiderstyret vanskeligere, men det er en utfordring vi setter pris på!

Så til sist vil vi bare si: stå på videre! Dette klarer vi så bra sammen, og det er så utrolig mange barn og unge som setter pris på alt arbeidet som gjøres på alle nivåer så vi sammen skaper god speideraktivitet!

  • Publisert: 05.05.2021
  • Av: Speiderstyret
  • Speiderstyrets blogg

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv