Feltreporter Speideraksjonen 2018 søkes

Vil du være med til Uganda for å lage reportasjer for Speideraksjonen 2018? Nå har du muligheten! Fristen for å søke er 9. oktober.

Er du en engasjert og aktiv speider? Er du god til å ta bilder og  filme, og er glad i å formidle til andre? Da er dette noe for deg!

Du vil reise som del av et team fra Norges speiderforbund og Flyktninghjelpen. Teamet skal bidra med tekst, foto og video til Speideraksjonen 2018. Aksjonsmateriellet vil bestå av film, samt stoff til medlemsbladet Speideren, til sosiale medier og nettsidene våre. Reisen vil vare ca. en uke, og du vil få besøke noen av Flyktninghjelpens prosjekter i Uganda. Du må være noe fleksibel når det gjelder avreisedato, som mest sannsynlig blir i november/tidlig desember. Det må påregnes en del arbeid med materiellet etter feltreisen, det vil si i desember og januar.

Vi søker etter en selvstendig og utadvendt person som kan ta gode bilder og filme, samt ferdigstille aksjonsfilmen. Du må også  være innstilt på å bidra med redaksjonelle tekster. Du må ha fylt 20 år.

Send oss en søknad der du skriver litt om deg selv, din speiderbakgrunn og hvorfor akkurat du passer inn i feltreporterteamet til Speideraksjonen 2018. Søknadsfristen er 9. oktober. Spørsmål og søknad med CV sendes til Bodil Tærud Day på e-post Bodil.Taerud.Day@speiding.no.

• Publisert: 19.09.2017
  • Av: Bendik Fjeldstad