Finn på noe gøy!

Når det verken er speiderturer, håndballcuper, korpsøvelser, kino, teater eller svømming å fylle fritiden og helgen med, er det andre morsomme ting vi kan gjøre!

I dagene og ukene framover kommer vi til å gi deg som er speider, uansett alder, tips til speideraktiviteter du kan gjøre på egen hånd, via nett sammen med patruljen eller roverlaget, eller sammen med familien. Det er lurt å bruke de arenaene som finnes nå til å ha kontakt med andre og gjøre noe hyggelig, selv om vi må begrense fysiske møter så mye som mulig.

Vi har nettopp opprettet facebookgruppen Speiderledere i Norges speiderforbund. Det er en gruppe hvor vi kan dele tips, inspirasjon og gode råd for aktivitet. Det er spesielt viktig nå i en utfordrende periode, men vi håper gruppen kan være en god kanal for å inspirere og dele informasjon framover. Del gjerne dine erfaringer eller tips til gode aktiviteter der.

Speiderbasen inneholder mange ulike forslag til merker og mye du kan gjøre både inne og ute i naturen. Noen av aktivitetene derfra finner du i SPEIDEREN aktivitetshefte fra i fjor sommer: A-bukk, Den forsvunne diamant som skattejakt, Brenn en ballong, Buskbingo eller Vaniljeis-iglo er noen tips fra heftet til ting det passer å gjøre ute sammen med familien på denne tiden av året. Heftet finner du her og i Issuu-appen. God helg!

• Publisert: 13.03.2020
  • Av: Kirvil Kaasa og Line Aas Mjøster