Kjenner du noen som liker å strikke, eller er du kanskje strikkeglad selv?

Olave Baden-Powell Society (OB-PS) har 1 500 medlemmer over 60 land. I 2020 skal de ha en samling i Bergen, og skal selge strikkede grytekluter og votter.

Olave Baden-Powell Society (OB-PS) er et globalt nettverk av støttespillere for The World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS). OB-PS støtter og bidrar med finansiell hjelp til jentespeidere over hele verden.

Kjenner du noen som liker å strikke, eller er du kanskje strikkeglad selv?

Da er dette noe for deg. Alle donasjoner og salgsinntekter til OB-PS går direkte til WAGGGS, som blant annet organiserer kvinner og jenter i hele verden, hjelper til med å bevare og sikre kvinners rettigheter globalt, og selvfølgelig driver med diverse speideraktiviteter. Se strikkeoppskriftene på kmspeider.no/speiderstrikk

grytekluter.png

Over ser du gryteklutene som OB-PS skal selge under samlingen i Bergen.

Hvis du strikker noe av dette og vil at det skal selges under samlingen i Bergen neste sommer, kan du levere det til et av forbundskontorene i Oslo, eller sende det per post til Guri Kaland Sværen, Hjellestadveien 227, 5259 HJELLESTAD. Alt strikkearbeid må leveres innen 1. mai 2020.

OB-PS_map-01_4.width-400 (1).jpg

OB-PS-medlemmene finnes i alle verdensdelene, her ser du et kart over land hvor OB-PS har medlemmer. Bildet er hentet fra wagggs.org.

Har du lyst til å bli medlem?

Et medlemskap koster £ 6 000, som er en engangsavgift for et livslangt medlemskap. For personer under 35 år koster det £ 1 000. Beløpet kan fordeles over 6 år. Dette er en viktig inntekt for WAGGGS og speiderarbeid i mange land.

"We see how Guiding and Scouting prepares girls and young women to do their best and to help change the world for the better. Girls learn to take the lead among their friends, in their communities and speak out on the global stage. We are and should be proud of what these girls are doing, for themselves and for others; they deserve our full support".

- HKH Prinsesse Benedikte av Danmark, høy beskytter for OB-PS

• Publisert: 04.11.2019