Klare for nye eventyr i høst?

Ennå er det fine varme dager, men høsten nærmer seg, og med den et nytt speiderår: Nye medlemmer, nye opplevelser, kurs og arrangementer. Her er en oversikt som du bør få med deg allerede i dag for ikke å gå glipp av noe!

Mange speidere har vært på leir i sommer og gleder seg nå til flere gode opplevelser. Selv om smittevernsdugnaden fortsetter når sommeren går over i høst, er det likevel mange speideraktiviteter vi kan gjennomføre, bare vi bruker hodet og følger rådene som gjelder. Se vår egen side om råd og tips for digitale og fysiske speideraktiviteter (oppdateres fortløpende).

Bli med på leirbål på nett, da!
Vi starter speideråret med å oppsummere og runde av leirsommeren sammen: Søndag 16. august kl. 18 er det digitalt avslutningsleirbål for Nærleir 2020 for alle, enten de er speidere, ledere, foreldre eller andre. Vi lover god stemning og mange ulike innslag. Leirbålet er for alle, speidere og ledere, og avslutningsleirbålet blir en god start på høsten! Du kan se opptak av leirbålet her.

Lær mer om å bli fler!
Torsdag 20. august kl. 19 kan du få tips og ideer til hvordan gruppa kan gå fram for å få flere medlemmerbåde speidere og frivillige voksne: Vi arrangerer webinar om rekruttering. OBS! Påmeldingsfristen er allerede i dag, slik at vi har mulighet til å tilpasse innholdet etter ønsker fra deltakerne. Meld deg på her. Når webinaret nærmer seg, får du tilsendt en lenke du skal bruke for å delta.

Blispeider.no
Blispeider.no er nettsiden for den som vil bli litt kjent med speideren og som vil finne en speidergruppe i nærmiljøet. Tips gjerne venner og kjente om den!

Rekrutteringshåndboka: Oppdatert
Kjenner du til det lille heftet med grønt gress på forsida? Det er rekrutteringshåndboka vår. Det er mange år siden den kom, og nå får innholdet et grundig løft. Ennå gjenstår det litt før den er helt ferdig, men på vervesiden vår, finner du en foreløpig versjon av den nye teksten. Den kan gruppa kan ha god nytte av nå.

Se også alt det øvrige vervemateriellet vårt  – plakater og flyere for ulike aldersgrupper og for å bli flere ledere, speiderinformasjon på flere språk, mange filmer til sosiale medier m.m. her. Noe kan lastes ned, noe kan bestilles kostnadsfritt via bestillingsskjema på siden.

Padlesamling, roverfemkamp, mange ulike kurs, Lederøft, roverstevne ....
Hva har DU lyst til å bli med på i høst? Vi planlegger mye gøy og nyttig for både rovere og ledere i høst, men må selvsagt ta forbehold om at det kan bli endringer og avlysinger. Se arrangementene i oversikten her. Der finner du også informasjon om pris, påmeldingsfrist og lenke til påmeldingen.

• Publisert: 13.08.2020
  • Av: Kirvil Kaasa