Landsleirsjefen 2021 er på plass

Det er Andy Hyde fra Follo krets som får oppdraget med å lede leirkomiteen for landsleiren i Indre Østfold i 2021!

Speiderlandsleiren 2021 er Norges speiderforbunds viktigste prosjekt i perioden 2019–2021. Leiren er organisert som et prosjekt med en egen komite bestående av lederne av de forskjellige etatene på leiren. Prosjektet ledes av landsleirsjefen, og Speiderstyret har oppnevnt Andy Hyde som leirsjef for Landsleir 2021.

Andy.jpg

Andy har fersk erfaring fra landsleirkomite som administrasjonssjef på Nord 2017 og vil videreføre erfaringene derfra. Han har også mye nyttig erfaring fra flere store utenlandske leire og et sterkt internasjonalt engasjement. Med sin bakgrunn fra Speiderstyret i perioden 2016–2018 er han godt kjent med organisasjonen og med forbundets vedtatte strategi, og etter anbefalinger fra forrige leirkomité vil han jobbe for å inkludere en større del av organisasjonen og forankre mer av strategien i landsleirarbeidet.

– Han har den høyeste ledertreningen i NSF, har vært ledertrener på alle nivåer, og vi er trygge på at han vil være en god leder for leirkomiteen, sier speidersjef Håvard Djupvik.

– Gjennom å være speider får man mange gode opplevelser og erfaringer, men høydepunktet hvert år, er alltid sommerleir. Det har blitt mange leire gjennom årenes løp, og  jeg husker alle sammen. Om man er deltaker, leder, stab eller besøkende, får man minner for livet. Slik blir det også i 2021, garantert! Vi sees på Korsgård i Askim, 3. juli 2021, uttaler Andy Hyde.

  • Publisert: 14.12.2018
  • Av: Line Aas Mjøster
  • Foto: Foto: Privat

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen