Ledig stilling som leder for kommunikasjon og marked

Norges speiderforbund utvider kommunikasjonsavdelingen, og søker etter ny leder for denne.

Vi ser etter deg som behersker både strategisk og operativt kommunikasjons- og markedsarbeid, og som har et sterkt engasjement for speiding og/eller friluftsliv for barn og unge. Stillingen rapporterer til generalsekretær og er en del av ledergruppa. Snarlig tiltredelse ønskes.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

• Lede forbundets kommunikasjons- og markedsarbeid
  • Videreutvikle strategien for internt og eksternt kommunikasjonsarbeid og strategien for markedsarbeid
  • Heve organisasjonens kommunikasjonskompetanse
  • Hovedansvar for forbundets inntektsarbeid – herunder offentlige og private midler
  • Støtte opp under forbundets frivillighetspolitiske påvirkningsarbeid

Noe arbeid på kveldstid og i enkelte helger må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

• Faglig trygghet og erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Engasjement for speiding / friluftsliv for barn og unge
  • Teft for og erfaring fra organisasjonsarbeid på regionalt eller nasjonalt nivå
  • Initiativrik og kreativ - omgjengelig og tillitsbyggende nettverksbygger
  • Høyere utdanning innen kommunikasjon og/eller markedsføring (bachelor el. høyere)

Vi kan tilby:

• Variert og spennende kommunikasjonsarbeid i en solid organisasjon
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
  • Tett samarbeid med dyktige og entusiastiske unge og voksne i frivillige verv
  • Mulighet til å løse utfordringer og skape gode resultater som vil forme fremtidens speiding
  • Fleksible arbeidsforhold
  • Lønn etter avtale

Spørsmål om stillingen rettes til generalsekretær Knut Harald Ulland, knut.harald.ulland@speiding.no, tlf. 951 52 835.

Søknad og CV sendes på e-post til soknad@speiding.no.

Søknadsfrist: torsdag 15. juni. Søkere vil bli fortløpende vurdert.

Om Norges speiderforbund:

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med ca. 18 500 aktive medlemmer. Speiderforbundets formål er å utvikle mennesker til selvstendighet og til å ta aktivt ansvar i samfunnet i samsvar med idealene fra speiderløftet og speiderloven.

Speiderforbundet er en del av den internasjonale speiderbevegelsen med ca. 50 millioner medlemmer over hele verden. Forbundskontoret er Norges speiderforbunds sekretariat, holder til sentralt i Oslo, og har for tiden 11 ansatte.

• Publisert: 29.05.2017
  • Av: Bendik Fjeldstad