Leirkomité for Landsleiren 2021

Har du lyst til å være med å skape en fantastisk leir for 10 000 + speidere i Indre Østfold i 2021? Forberedelsene er godt i gang, og vi trenger frivillige til viktige oppgaver i leirkomiteen.

Som etatsleder må du ha evne til å delegere og motivere andre. Leiren vil forankres i FNs bærekraftsmål, som en del av leirkomiteen vil du bidra til at vi får en bærekraftig landsleir.

Etatsleder drift og teknisk

Vi trenger en person som har kunnskap og erfaring fra planlegging, koordinering og drift av store arrangementer. Det kan være landsleir, konserter eller festivaler. Indre Østfold kommune og kommunens tekniske etat vil være en viktig og tett samarbeidspartner, og etatsleder vil være hovedkontakt mot kommunens tekniske etat.

Etatsleder helse og omsorg

Etaten vil ha et overordnet ansvar før og under leiren med å ivareta både deltakere og stab. Helse og omsorgsetaten vil også ha ansvar for stabs- og lederomsorg, og, ikke minst, sikkerhet, beredskap og vakttjeneste.

Etatsleder forsyning

Vil du sørge for at 10 000 speidere får mat? God mat bidrar til en god leiropplevelse! Etatslederen vil ha ansvar for all forsyning til leiren, og også ha ansvar for oppfølging av serveringsstedene.

Vi ser etter noen som har erfaring fra store og komplekse logistikkutfordringer, og som vil ta med seg læring fra tidligere gjennomførte leire. Med fokus på fornybar energi, resirkulering, matsvinn og miljø, ønsker vi en etat som viser at vi speidere bryr oss om planeten vår!

Programsjef

Programsjefen på en landsleir har, sammen med sin etat, en unik mulighet til å sette sammen et program som bidrar til en fantastisk opplevelse for 10 000 speidere og ledere. Leirplassen, Indre Østfold og Viken fylkeskommune har mange muligheter som kan benyttes. Et av hovedelementene for leirprogrammet blir FNs bærekraftsmål, noe som gir programetaten stort spillerom. Hvis du synes dette høres spennende ut å jobbe med, og har evnen til å planlegge gjennomføring av aktiviteter i stor skala, vil vi gjerne høre fra deg.

Etatsleder for rovere

Det blir roverleir på landsleir 2021 og vi leter nå etter de som skal sikre en god opplevelse for de over 1000 rovere som skal være med. Roveretaten vil jobbe tett med de andre etatene i leirkomiteen som f.eks. program, kommunikasjon, administrasjon, teknisk, og helse og omsorg. Vi ønsker å høre fra rovere med erfaring fra roveraktiviteter på krets- eller nasjonalt nivå. Vi leter etter deg som vil jobbe med å få roverleiren til å bli en del av helheten til landsleiren, som har samarbeidsevner til å jobbe sammen med andre og som har gjennomføringsevne til å levere en spesiell leiropplevelse for roverne.

Er en av disse deg?

Interesse, spørsmål om vervene, eller gode tips sendes på e-post til leirsjef Andy Hyde, leirsjef2021@speiding.no innen 7. mars.

Om du vet om noen som som kan passe, setter vi veldig pris på gode tips!

• Publisert: 08.02.2019
  • Av: Geir Storli Jensen