Nå har de gitt hverandre sitt ja

Etter flere hektiske møtedager tett opp i jula, har de to kretsene Asker og Bærum og Nedre Buskerud sagt ja til en sammenslåing. Den nye kretsen har formelt oppstart 1. januar 2020.

Den nye kretsen vil ha arbeidsnavnet Vestmarka krets av Norges speiderforbund, og et nytt styre bestående av medlemmer fra de to kretsene er valgt.

Kretsleder: Thor Gunnar Mathisen, 1. Jar/1. Lysaker
Visekretsleder: Georgs Smedhus, Sætre

- Speiderstyret er veldig fornøyd med innsatsen som er gjort i de to kretsene frem mot sammenslåingen, sier Håvard Djupvik, speidersjef i Norges speiderforbund.

- Jeg vil på vegne av Speiderstyret ønske det nye kretsstyret lykke til, vi ser frem til å samarbeide med den nye kretsen om å skape god speiding for barn og unge i Vestmarka i 2020.

gammelt og nytt kretsstyre_01-01-DSC_3222-2.jpg

Nytt og gammelt kretsstyre er fornøyde etter stiftelsesmøtet. Foran fra venstre Georg N. Smedhus, Lars Foyn Ranheimsæter, Anna Glommen, Olav Andreas Høvik, Thor Gunnar Mathisen, Rune Haukedal, Bent Guttormsen, Ingrid Thorsen-Norland, Kristian Strømmen og Audun Frøysland. Bak fra venstre Anders Fangel, Gaute Ratvik, Ludwig Knutsen og Henrik Melfald Kittang. Hans Marius Øverås og Anne Eline Næstad var ikke til stede.

• Publisert: 20.12.2019
  • Av: Hilde Haldorhavn / Line Aas Mjøster