<link rel="stylesheet" href="styles.css">

NM i speiding 2020 er avlyst

Det blir dessverre ikke noe NM i speiding i år, men speidersjefen oppfordrer til å fortsette med de mange og gode kreative måtene å drive med speideraktiviteter på og møtes hjemmefra.

Årets NM i speiding, som skulle samlet mange hundre speidere fra hele landet til konkurranse og moro i Bergen 5.–7. juni, er avlyst på grunn av hensynet til smittevern. Speidernes fellesorganisasjon (Spf) tok beslutningen på et møte i helgen.

– Det er nok en del speidere som er skuffet over at det ikke blir noe NM i år, men slik jeg kjenner speiderne, så tar de dette med fatning og forstår at dette året blir litt spesielt på mange måter, sier speidersjef Håvard Djupvik. – Det foregår utrolig mye bra og kreativ aktivitet i speidergruppene og hjemme hos speiderne nå, og det oppfordrer jeg alle til å fortsette med utover våren.

Speidersjefen synes det er inspirerende å se alt speiderne og lederne deler i sosiale medier, og håper å få se enda mer av det framover.

Bruk gjerne emneknaggen #speiding på Instagram og de ulike Facebook-gruppene Speiderledere i Norges speiderforbund, Digital møteplass for rovere og Digital møteplass for peffer og asser 

 

  • Publisert: 30.03.2020
  • Av: Kirvil Kaasa
  • Foto: CF Salicath

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv
Stena Recycling
Tufte Wear