To nye fjes på forbundskontoret

Caroline Hop er på plass i avdeling for program og lederutvikling, og Geir Storli Jensen i avdeling for kommunikasjon og marked.

– Jeg gleder meg veldig til å få brukt utdanningen min i kombinasjon med speidererfaringen jeg har, forteller Caroline.

Hun har speiderbakgrunn fra 1. Sannidal speidergruppe, og har vært på "det som er" av nasjonale og internasjonale speiderarrangementer. Hun har også tidligere jobbet som frivillig på WAGGGS Europe sitt kontor i Brussel. På forbundskontoret skal jobbe i avdeling for program og lederutvikling, blant annet med de nasjonale roverarrangementene, nettverk for friluftsliv og friluftsskolen.

– For meg er speideren en livsstil, og det ønsker jeg at flere skal få oppleve!

Bytter forbund

Geir Storli Jensen kommer fra en tilsvarende stilling i KFUK-KFUM-speiderne, men har vært NSF-speider mesteparten av livet i Tranby speidergruppe. Han skal vikariere i kommunikasjons- og markedsavdelingen for Caroline Leborg, blant mye annet med nettsidene, sosiale medier og nyhetsbrev.

– Det er et privilegium å få jobbe med noe du brenner for, og det gjør meg veldig motivert å jobbe for at nye generasjoner speidere skal få like gode opplevelser som jeg selv fikk i speideren.

Geir har tidligere blant annet jobbet med kommunikasjon og som politisk rådgiver i Miljøpartiet De Grønne og i KFUK-KFUM Global.

 

 

  • Publisert: 09.10.2018
  • Av: Geir Storli Jensen

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen