Nytt speiderstyre på plass

Speidertinget valgte lørdag et nytt speiderstyre. Det blir ledet av speidersjef Håvard Djupvik.

I det nye styret har speidersjefen med seg visespeidersjef Birgitte Schiøll Heneide (39) og styremedlemmene Ane Nørstebø Laache (25) fra Nedre Buskerud krets, Eirik Ulltang Birkeland (26) fra Sogn og Fjordane krets, Ole Christian Wigestrand (30) fra Vesterlen krets, Peer-Johan Ødegaard (43) fra Salten krets og Silje Kroken (22) fra Oslospeiderne.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter. Å få lede Norges beste frivillige organisasjon er både stort og veldig spennende!, sier den ferske speidersjefen forventningsfullt. – Jeg har fått med meg en fantastisk gjeng i et styre som jeg ser frem til å arbeide sammen med. Vi kommer til å jobbe hardt for at barn og unge skal kommer seg ut – både i naturen og i verden – og gjøre dem forberedt på livet! Som speidersjef skal jeg jobbe for at Norges speiderforbund skal være en tydelig aktør i samfunnsdebatten og være en pådriver for sunne verdier.

• Publisert: 03.11.2018
  • Av: Kirvil Kaasa