Meny

Nytt speiderstyre på plass!

Speidertinget valgte i dag nytt speiderstyre. Speiderstyret ledes av Håvard Djupvik (39) som ble gjenvalgt som speidersjef.

Birgitte Schiøll Heneide (41) ble gjenvalgt som visespeidersjef.

I det nye styret har de to med seg Ane Nørstebø Laache (27) fra Vestmarka krets, Eirik Ulltang Birkeland (28) fra Sogn og Fjordane krets, Peer-Johan Ødegaard (45) fra Salten og Helgeland krets, Silje Kroken (24) fra Oslospeiderne, og Svein Harald Gunnes (38) fra Trøndelag krets.

– Jeg har hatt to spennende år som speidersjef. Speiderstyret har lagt ned mye arbeid for speidersaken og for at speideren skal være det beste stedet for barn og unge. For to år siden var jeg klar og motivert for å lede Norges beste frivillige organisasjon – det er jeg fortsatt og jeg håper at vi sammen kan fortsette å løfte i flokk! 

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på en ny periode som speidersjef. Å få lede Norges beste frivillige organisasjon er både stort og veldig spennende!, sier Djupvik forventningsfullt. – Vi i styret kommer til å jobbe hardt for at barn og unge skal kommer seg ut – både i naturen og i verden – og gjøre dem forberedt på livet! Som speidersjef skal jeg fortsette å jobbe for at Norges speiderforbund skal være en tydelig aktør i samfunnsdebatten og være en pådriver for sunne verdier.

  • Publisert: 14.11.2020
  • Av: Line Aas Mjøster
  • Foto: Birdy - Birgitte Heneide, Alexander Vestrum, privat

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
LNU logo
Norsk friluftsliv