Praktikantstilling – administrasjon og prosjektkoordinering (engasjement)

Vi er i spennende utvikling og trenger flere som kan bidra. Har du lyst til å bruke et år på å opparbeide relevant erfaring innenfor administrasjon og prosjektkoordinering? Vi åpner for 1–2 praktikanter som gjennom et ettårig engasjement gjerne vil utvikle sine egen kompetanse og være i et utviklende og resultatorientert arbeidsmiljø.

Stillingen inngår i stab til generalsekretær og vil ha følgende hovedoppgaver:

• støtte generalsekretær i det administrative arbeidet
  • støtte til nasjonale prosjekter og arrangementer – herunder rekruttere og sørge for opplæring av frivillige ressurspersoner
  • delta i møter med kretser og grupper i hele Norges speiderforbund
  • bidra i ulike kommunikasjonsoppgaver knyttet til blant annet forbundets aktivitet i sosiale medier, produksjon av medlemsblader og innhold på nettsidene

Vi søker deg som:

• har kunnskap om digitale verktøy og administrasjon
  • har god formuleringsevne, skriftlig og muntlig (norsk) er en forutsetning
  • har gode samarbeidsevner og godt humør
  • er nøyaktig
  • er utadvendt og har evne til å formidle og gi veiledning

Speiderbakgrunn er en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyr noe kompensasjon og støtte til husleie. Søknadsfristen er 10. januar 2018, og vi ønsker oss snarlig tiltredelse. Arbeidssted er forbundskontoret i Oslo. Søknad og CV sendes til soknad@speiding.no. Spørsmål kan rettes til generalsekretær Knut Harald Ulland på telefon 951 52 835.

Om Norges speiderforbund:
Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med ca. 18 500 aktive medlemmer. Speiderforbundets formål er å utvikle barn og unge til selvstendighet og til å ta aktivt ansvar i samfunnet i samsvar med idealene fra speiderløftet og speiderloven.

Speiderforbundet er en del av verdens største bevegelse for barn- og ungdom med ca. 50 millioner medlemmer over hele verden. Forbundskontoret er Norges speiderforbunds sekretariat, holder til sentralt i Oslo, og har for tiden 13 ansatte.

• Publisert: 08.12.2017
  • Av: Bendik Fjeldstad