<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Speideraksjonen 2024: Slik gjør dere

Så enkelt er det å bli med på Speideraksjonen for både bevere, småspeidere, speidere og rovere.

1 Sett av tid i terminlista

Det kan være lurt å bruke to møter på Speideraksjonen, ett til å sette seg inn i hva Speideraksjonen er og hvorfor vi gjennomfører den, og ett til selve innsamlingen.

2 Bestem dere for hva dere vil gjøre 

Det er flere måter å samle inn penger på. Dere kan velge én, eller kombinere flere. Beverne og småspeiderne vil kanskje helst gå med bøsser, mens speiderne og roverne kan tenke seg å gjøre en annen type innsats. Finn på noe sammen!

3 Bestill materiell fra Speider-sport (gratis, selvsagt)

Bøsseetiketter, plakater, ID-kort, speideraksjonsmerket og plomberingspinner til bøssene bestiller dere enkelt hos Speider-sport. Bøsser har de fleste gruppene allerede, men trenger dere flere, kan de også bestilles.

4 Bruk aksjonsfilmen, historiene fra SPEIDEREN og aktivitetstipsene 

Det finnes flere måter å ha speideraksjonsmøter på. Det viktigste er at det er enkelt å gjennomføre, samtidig som speidere i alle aldre og speiderledere har utbytte av det. På speiding.no/aksjon finner dere lenker til mye godt materiell, slik at både planlegging og gjennomføring blir enklest mulig. SPEIDEREN nr. 1-2024 ligger kanskje på stuebordet ditt? Hvis ikke, finner du det her.

5 Gjennomfør Speideraksjonen 2024 når det passer

Aksjonen foregår i hele april, men hvis det passer bedre for speidergruppa å gjennomføre aksjonen i mars eller mai, er det fritt fram! Del gjerne bilder fra aksjonsdagen på Instagram med emneknaggen #speiding.

Lykke til, og hipp hurra for alle som er med på Speideraksjonen!

 

  • Publisert: 11.03.2024
  • Av: Kirvil Kaasa
  • Foto: Mads Ankarstrand

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Flyktninghjelpen logo
LNU logo
Norsk friluftsliv
Stena Recycling
Tufte Wear