Speiderleder blant finalistene til Frivillighetsprisen 2017

Hanne Mette Lundberg, speiderleder fra Ringsaker, er blant finalistene når vinneren av Frivillighetsprisen 2017 skal kåres. Du kan gi henne din stemme!

Hvert år deler Frivillighet Norge ut Frivillighetsprisen til noen som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg. I år har speiderleder Hanne Mette Lundberg fra Ringsaker speidergruppe i Hedmark krets mulighet for å vinne prisen.

Kjenner du ikke Hanne Mette? Hun har vært, og er, aktiv på alle nivåer i Norges speiderforbund gjennom flere tiår, i tillegg til å engasjere seg som frivillig på mange andre arenaer, fra lokal fotball, OL på Lillehammer og Paralympics i Salt Lake City, til kafedrift på Grendekafeen og innsats for Røde Kors, for å nevne noe, men speideren står i en særstilling

– Et stort hjerte for grasrota i NSF
– Hanne Mette har evnen til å skape gode mestringsarenaer for ungdom, forteller speidersjef May-Britt Roald. – Hun har et stort hjerte for grasrota i forbundet, og er alltid til stede der ungdommen er, selv når hun har tidkrevende nasjonale verv. Hanne Mette har vært sentral i utviklingen av ledertreningen og av speideraktivitetene som blir brukt av flere tusen hver uke. Hun har en stor arbeidskapasitet, kombinert med evnen til å oppnå fortrolig kontakt med barn og unge. Under hennes trygge og inspirerende veiledning har utallige ungdommers selvtillit og selvfølelse fått blomstre, roser speidersjefen, og legger til: – Hanne Mette brenner for stabsomsorg for frivillige på alle nivåer. Hun bretter opp speiderskjorteermene til alt fra strategiarbeid på styreplan, til kringlebakst for den lokale speidergruppa. Hanne Mette er – kort sagt – alltid beredt!

Stem fram Hanne Mette!
Hvis du mener at Hanne Mette burde vinne (hvem vil ikke det?), send ”FP 2” til 2105. Kun én stemme per telefonnummer. Hver stemme belaster mobilabonnementet med 5 kroner.

Les mer og se en filmsnutt om Hanne Mette her.

  • Publisert: 15.11.2017
  • Av: Kirvil Kaasa
  • Foto: Marius Sørhus

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen